جوانان احمد الحسن

کتابخانه

ختم کلام در مورد رؤیای مادر امام زمان

ختم کلام در مورد رؤیای مادر امام زمان
46 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم

نام کتاب : ختم کلام در مورد رؤیای مادر امام زمان

تاریخ انتشار: 1394 ه ش – 2016 م – 1437 ه ق

نام نویسنده: علاء رزاق اسدی

معرفی:

سید احمد الحسن علیه از زمان طلوع و تابش دعوت خویش بر تمام مردم، بهاثبات حجیت رؤیا و این‌که راهی برای شناخت خداوند و اولیائش می‌باشد،فرا خواند و انصار نیز به این امر دعوت کردند و خداوند به وسیله‌ی رؤیایی کهیک‌باره بر مردم مختلف نازل شد، حقانیّت آنان را ثابت کرد. تا جایی که دیدنرؤیای سید احمد الحسن و ارتباط ایشان با امام مهدی ع به هزاران رؤیایمتواتر رسید و انبیاء ع و اهل بیت ع و ملائکه در اجتماع‌شان به دیدار مردمدر عالم رؤیا مشترک شده‌اند تا حقانیّت سید احمد الحسن، در آنچه که دعوتکرده را ثابت کنند. و رسول الله ص و ائمه‌ی اطهار ع، هزاران سال قبل ازخلال روایات و احادیث نقل شده از ایشان، به حقانیت و حجیّت رؤیا اهتمامورزیدند همان‌طور که انبیاء و کتب نازل شده بر ایشان در اثبات این موضوعبر مردم خبر دادند. اما: (نه در امری تعقل می‌کنید و نه اولیائی رامی‌پذیرید... حکمت بالغی ست ولی هشدارها سودی نکرد).

آن شب، در ذهن این بنده‌ی کم‌کار و مقصر و پر لغزش، خطور کرد که حجیّترؤیا را با داستان مادر بزرگوار امام مهدی یعنی نرجس خاتون ع ثابت کنم،آن‌هم به سبب این‌که حکایتش بس شیرین بوده و قلب‌ها و احساس را نرممی‌کند و احساس عطوفت و حُب نسبت به اهل بیت ع را به جنب و جوش درمی‌آورد و نیز به سبب صحت و ثبات آن نزد علمای شیعه، آنان پیش از این بهوسیله‌ی این رؤیا بر پیروان مذاهب مختلف بر اثبات ولادت امام مهدی ع درطول تاریخ احتجاج می‌کردند. در نتیجه اثبات حجیّت رؤیا، در اثبات صدق وحقانیّت دعوت سید احمد الحسن که ایشان فرستاده‌ی امام مهدی ع هستند،به اعتبار وجوب پذیرفتن رؤیاهایی که مؤمنان مشاهده کردند، کفایت می‌کند. اما متأسفانه بسیاری از مردم و به خصوص فقهای مذهب، نسبت به این راهدر شناخت حق، اهمال ورزیده و رد کرده و آن را از امور بی‌اهمیّت قلمدادمی‌کنند بلکه هر کس به آن ایمان آورد او را فردی سفیه و نادان جلوه می‌دهندو عجیب‌تر از آن می‌گویند که علماء در شریعت محمد و آل محمد عهستند...!!!

آیا در شریعت محمد و آل محمد ع امور بسیاری که ثابت می‌کنند، رؤیا حقبوده و به دنبال آن تأثیر واقعی داشته است... رد شده‌اند؟! عجیب است،ادعاء می‌کنند نوّاب عامه‌ی امام مهدی هستند در حالی که در مورد حضرتشهیچ نمی‌دانند و نسبت به احادیث خاص ایشان ع هیچ دانشی ندارند وساده‌ترین مثال بر آن، داستان مادر بزرگوارش ع است که حول محور رؤیامی‌گردد... آنان حجیّت رؤیا را ساقط کرده و در غایت داستان مادر امام ع رارد کردند و با ردّشان، ولادت حضرت را تکذیب کردند در حالی که متوجهنیستند... این‌ها دیگر چه علمایی هستند؟!!!

اثبات دلیل رؤیای صادقه در این صفحه‌ها، از قضیه‌ی شخص امام مهدی عو با اعتماد بر داستان مادرش ع در کتب شیعه نشأت می‌گیرد، امید استسببی باشد برای رساندن هدایت به برخی از مردم و دفاع از نشانه‌ای ازنشانه‌های خداوند که آن را انبیاء ع و مؤمنان اختصاص داده و نیز ردّی برفقهای آخر الزمان که خود را گمراه کردند و از دشمنان خدا می‌گیرند و بهاولیای خدا پس می‌دهند.

از اسبابی که مرا به انتخاب این داستان به عنوان اثباتی برای حقانیت دعوتسید احمد الحسن ع فرا خوانده، شباهت واضح و نقاط مشترک بسیاریاست که هیچ کس توانایی ردّ آن‌ها را ندارد. نرجس خاتون ع به راستی ازطرف خداوند به سوی امام عسکری ع فرستاده شد و دلیل آن (رؤیای صادقه) بود و این امر از خلال گفتگویش با امام هادی ع در هنگام ملاقات بسیارواضح است:

(قال: فممن زوجک المسیح ووصیه، قالت: من ابنک أبی محمد. قال: فهلتعرفینه؟ قالت: و هل خلوت لیلة من زیارته ایای منذ اللیلة التی أسلمت فیها علیید سیدة النساء امه؟ فقال أبو الحسن علیه: یا کافور! ادع لی أختی حکیمة،فلما دخلت علیه، قال لها: ها هی)،

(حضرت فرمود: از چه کسی مسیح و وصی او تو را به ازدواج او در آوردند. کنیزک عرض کرد: از پسرت ابو محمد. حضرت فرمود: آیا او را می‌شناسی؟عرض کرد: از آن شب که به دست مادرش سرور زنان جهان [حضرت زهرا] مسلمان شدم، هر شب او را زیارت کرده‌ام، ابو الحسن ع فرمود: ای کافور،خواهرم حکیمه را صدا بزن، هنگامی که وی بر امام ع وارد شد، حضرت بدوفرمود: ای حکیمه، این همان بانو است). یعنی همان بانویی که در عالم رؤیادیده شد و رؤیا دید.

و سید احمد الحسن علیه نیز رؤیا دیده و در رؤیا مشاهده شده است.

دیگر نقاط مشترکی که خواننده‌ی این کتاب خواهد یافت و خداوند در محکمکتاب خویش می‌فرماید: ﴿لَقَدْ كَانَ فِي قَصَصِهِمْ عِبْرَةٌ لِّأُولِي الْأَلْبَابِ مَا كَانَحَدِيثًا يُفْتَرَى وَلَٰكِن تَصْدِيقَ الَّذِي بَيْنَ يَدَيْهِ وَتَفْصِيلَ كُلِّ شَيْءٍ وَهُدًى وَرَحْمَةً لِّقَوْمٍيُؤْمِنُونَ﴾، (به راستی در سرگذشت آنان برای خردمندان عبرتی است. سخنینیست که به دروغ ساخته شده باشد بلکه تصدیق آنچه [از کتاب‌های] استکه پیش از آن بوده و روشن‌گر هر چیز است و برای مردمی که ایمان می‌آورندرهنمود و رحمتی است).

قضیه‌ی ارسال سید احمد الحسن از جانب امام مهدی ع سخنی نیست که بهدروغ ساخته شده باشد بلکه به کلام خدا و اهل بیت ع تأیید شده است و کلامآن دو، یکدیگر را تصدیق می‌کند و کلام احمد الحسن از زمان اعلان دعوتخویش به مردم، هرگز با کلام معصومین تضاد نداشته بلکه کلام ایشانتصدیق‌کننده و تفصیل و بیان بسیاری از متشابهات و اسرار روایت شده درکلام معصومین ع همچون متشابه قرآن کریم می‌باشد. به راستی هادی استکه به سوی حق هدایت می‌کند و رحمتی برای قومی که به قیام قائم ع ایمانمی‌آورند.

دوست دارم به خواننده‌ی بزرگوار اشاره‌ای داشته باشم که به زودی اینداستان را قسمت به قسمت تجزیه کرده و قسمت‌ها را یکی پس از دیگریارائه خواهند شد و از خلال آن‌ها به شرح و توضیح برخی مفاد وارد شده درقسمت متن جهت رسیدن به مقصود مطلوب، خواهم پرداخت و بین هر قسمتاز متن مورد نظر، کلمه‌ی (داستان) را خواهی یافت، با این‌که بنده تمامداستان را به طور کامل همراه منبعش در آخر کتاب ذکر خواهم کرد.

کلمات کلیدی: رؤیای صادقه، نرجس خاتون، مادر امام زمان،حجیت رؤیا


کلمات کلیدی :

سر فصل ها

فهرست موضوعات کتاب ختم کلام در مورد رؤیای مادر امام زمان

مقالات مشابه

مقالاتی که شاید با این مقاله مرتبط باشند

جوانان احمد الحسن 2025