جوانان احمد الحسن

کتابخانه

ابلاغ آشکار جلد اول

ابلاغ آشکار جلد اول نویسنده دکتر شیخ ناظم العقیلی ترجمه گروه مترجمان انتشارات امام مهدی علیه السلام
30 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم

نام کتاب: ابلاغ آشکار– جلد اول

تاریخ انتشار: 2012م - 1433 ه ق

نام نویسندگان: شیخ ناظم عقیلی

معرفی:

سپاس و ستایش از آن خداوند پروردگار جهانیان است؛ او که مالک سلطنت، روان‌کنندۀ کشتی (وجود)، مسخرکنندۀ بادها، شکافندۀ سپیدۀ صبح، حکم‌فرمای روز جزا، و پروردگار جهانیان است.

سپاس و ستایش از آن خدایی است که از ترس او آسمان و ساکنانش غرش می‌کنند، و زمین و آبادکنندگانش می‌لرزند، و دریاها و هر آن‌که در اعماقش غوطه‌ور است به تلاطم درمی‌آیند.

بارخدایا! بر محمد و آل‌محمد درود فرست؛ آن کشتی روان در اقیانوس‌های ژرف، که هرکه بر آن سوار شود ایمنی یابد و هرکه آن را ترک گوید غرق شود. پیشی‌گیرنده از آن‌ها از دین خارج، و عقب‌مانده از آن‌ها نابود، و ملازم و همراه با آن‌ها رسیده به حق است.

﴿أَفَكُلَّمَا جَاءَكُمْ رَسُولٌ بِمَا لا تَهْوَى أَنْفُسُكُمُ اسْتَكْبَرْتُمْ فَفَرِيقًا كَذَّبْتُمْ وَفَرِيقًا تَقْتُلُونَ﴾(1)

(هرگاه فرستاده‌ای نزد شما آمد و مطابق هوای نفستان نبود شما تکبر ورزیدید؛ پس بعضی از آنان را تکذیب کردید و بعضی از آنان را به قتل رساندید)

روایات بسیاری از پیامبر خداص و اهل‌بیت ع دربارۀ آمدن زمینه‌سازان امام مهدی ع نقل شده است که حکومت و سلطنت و نیز زمینۀ پیروزی و نصرت را برای ایشان آماده می‌کنند. از امام علی ع در حدیثی طولانی نقل شده است، فرمود: «هنگامی که قائم در خراسان قیام کند و بر سرزمین کوفان و ملتان و نیز بر جزیرۀ بنی‌کاوان مسلط شود، و از ما قائمی قیام کند در جیلان (گیلان) و با او دیلمان باشند، سپس قائمی قیام کند که امیدها به اوست، و او همان امام گمنام است که شرف و فضل از آن اوست. او از نسل توست ای حسین، و فرزندی همانند او نیست... »(2)

از ابی‌عبدالله ع نقل شده است، فرمود: «قائم قیام نمی‌کند تا آنکه دوازده مرد قیام کنند و همگی بگویند او را دیده‌اند؛ و آن‌ها را تکذیب می‌کنند.» (3)

شیخ علی کورانی در کتاب خود «ممهدون» به‌نقل از کتاب «بشارةالاسلام» آورده است: «مردی از قبل از مهدی از اهل‌بیتش- از مشرق خروج می‌کند، و شمشیر را هشت ماه بر دوش خود حمل می‌کند؛ می‌کُشد و می‌کُشد و به بیت‌المقدس رو می‌کند؛ و قطعاً به آنجا نمی‌رسد مگر اینکه بمیرد»

از علی ع نقل شده است، فرمود: «وقتی پادشاهی بنی‌فلان به پایان برسد خداوند آل‌محمد ص را با مردی از ما اهل‌بیت تمکین می‌دهد که با تقوا سیر و با هدایت عمل می‌کند، و در قضاوت خود رشوه نمی‌گیرد. به خدا قسم من اسم او و اسم پدرش را می‌دانم ... سپس برای ما مردی که دارای دو خال و اثر است می‌آید؛ همان عادل و حافظ آنچه به او داده شده است. پس او آن [زمین] را پر از عدل و داد می‌کند.»(4)

رسول خدا ص فرموده است: «نزد گنج شما سه تن کشته می‌شوند که همه فرزند خلیفه‌اند. سپس [خلافت] به هیچ‌یک از آنان نمی‌رسد. بعد از آن پرچم‌های سیاه از شرق آشکار می‌شوند و با آن‌ها طوری می‌جنگند که هیچ قومی این‌گونه نجنگیده است. سپس جوانی را ذکر کرد و فرمود: اگر او را دیدید با او بیعت کنید که او خلیفه، مهدی است.»(5)

از ابی‌بصیر از امام باقر ع در حدیثی طولانی نقل شده است، فرمود: «...قائم به اصحابش می‌فرماید: ای قوم من، مردم مکه مرا نمی‌خواهند، ولی من برای اتمام‌حجت، فرستاده‌ای نزد آن‌ها می‌فرستم تا آن‌گونه که شایسته من است برای آن‌ها حجت را اقامه کنم. پس مردی از اصحاب خودش را نزد خود می‌طلبد و به او می‌گوید: به‌سوی اهل مکه برو و بگو ای اهل مکه، من رسول فلانی برای شما هستم. او به شما می‌گوید ما اهل‌بیت رحمت و معدن رسالت و خلافتیم، و ما فرزندان محمد ص و از نسل پیامبران و کسانی هستیم که مظلوم واقع شدیم و مورد اذیت و آزار قرار گرفتیم و حقمان از همان هنگام که پیامبرمان قبض روح شد تا به امروز پایمال شده است. ما از شما یاری می‌طلبیم. پس ما را یاری کنید... »(6)

کسی که خواهان مطالب بیشتری است می‌تواند به کتاب‌های زیر مراجعه کند: غیبت نعمانی، بشارةالاسلام، بحارالانوار، الزام‌الناصب و دیگر کتاب‌های حدیث.

آنچه مایلم به آن اشاره کنم قضیه فرستادۀ امام مهدی ع احمدالحسن است که امام مهدی ع وی را چند سال پیش، به‌سوی ما فرستاده است؛ به‌عنوان بشارت‌دهنده به نزدیک‌بودن قیام امام ع و ترساننده دشمنان امام ع و دعوت‌کننده انسان‌ها به عمل صالح جهت تعجیل در فرج و قیام امام ع. از طرق تأکید بر دعوت قائم آل‌محمد ع و ترک دعوت به عناوین شخصیت‌های دیگری که منجر به پراکنده‌شدن امت به طوایف و گروه‌هایی شده‌اند که هیچ بهره و منفعتی در روایشان نیست.

احمدالحسن ع از ابتدای رسالت خود به‌طور خاص ـ علما و به‌طور عام ـ مردم را مخاطب قرار داد و آن‌ها را سوگند داد تا از او هر دلیلی را که ادعایش را اثبات می‌کند، درخواست کنند، یا به کلامش گوش دهند تا رسالتی را که از طرف امام ع آورده است بشناسند، تا دوغ از دوشاب بازشناخته شود؛ ولی کسی به این درخواست پاسخ مثبت نداد.

می‌گویم: ما همه باید مواظب باشیم تا مصداق این فرمایش حق‌تعالی نشویم: ﴿فَقالَ الْمَلَأُ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ قَوْمِهِ ما نَراكَ إِلاَّ بَشَراً مِثْلَنا وَما نَراكَ اتَّبَعَكَ إِلاَّ الَّذِينَ هُمْ أَراذِلُنا بادِيَ الرَّأْيِ وَما نَرى لَكُمْ عَلَيْنا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كاذِبِينَ﴾(7) (پس آن بزرگان کافر از قومش گفتند: ما تو را جز بشری همچون خودمان نمی‌بینم، و پیروان تو را نیز جز افراد پست اجتماع و افرادی که خام‌رأی هستند نمی‌پنداریم، و هیچ برتری در شما نمی‌یابیم؛ بلکه گمان می‌کنیم شما دروغ‌گو هستید).

مایلم بعضی از دلیل‌هایی را بیان کنم که برای خواهان حقیقت سودمند است و با آن‌ها می‌توان به صحت ادعای احمدالحسن ع مبنی بر اینکه او فرستادۀ امام مهدی ع است استدلال کرد؛ و از تمام مؤمنان دعوت می‌کنم ـ و من خادم همۀ ایشان هستم ـ تا از این دلایل بهره‌مند گردند و شیطان (لعنه‌الله) آن‌ها را از راه راست گمراه نکنید؛ چراکه او راهزن تمام راه‌های هدایت است.

کلمات کلیدی: ظهور امام مهدی، فرستادۀ امام مهدی، دعوت الهی، حجت حق، هدایت

منابع:

١. بقره، ٨٧.

2. غیبت نعمانی، ص٢٨٣؛ بشارةالاسلام، ص٤١.

3. غیبت نعمانی، ص٢٨٥؛ بشارةالاسلام، ص١٠٧

٤. بحارالانوار، ج٥٢، ص٢٣٦؛ ممهدون، کورانی، ص١٠٩.

5. بشارةالاسلام، ص٣٠.

6. بشارةالاسلام، ص١٨٨.

7. هود 27

سر فصل ها

فهرست موضوعات کتاب ابلاغ آشکار جلد اول

مقالات مشابه

مقالاتی که شاید با این مقاله مرتبط باشند

جوانان احمد الحسن 2025