جوانان احمد الحسن

کتابخانه

پاسخهای علمی بر پندارهای غیر علمی

پاسخ به اشکالات و دروغهای نسبت داده شده به کتاب توهم بیخدایی
163 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم

نام کتاب: پاسخ های علمی بر پندار های غیر علمی – پاسخ به اشکالات و دروغ های نسبت داده شده به کتاب توهم بی خدایی

تاریخ انتشار: 1397 ه ش

نام نویسنده: موسسه وارثین ملکوت

معرفی:

اخیراً مقاله‌ای با عنوان "نقدی بر ترویج الحاد و داروینیسم در کتاب الحادی وهم الالحاد" نوشته "دکتر م.غلامی" به دست کارگروه توهم بی‌خدایی موسسه وارثین ملکوت رسید.

همان‌طور که از عنوان این مقاله مشخص می‌باشد، متأسفانه نویسنده آن، حتی یک بار کتاب گران‌قدر توهم بی‌خدایی (وهم الالحاد)، نوشته وصی و فرستاده امام مهدی (ع)، سید احمدالحسن (ع) را نخوانده است!

زیرا بی‌شک کتاب توهم بی‌خدایی حاوی قوی‌ترین و دقیق‌ترین بررسی‌های علمی و منطقی در مورد الحاد و داروینیسم، می‌باشد؛ که سید احمدالحسن در فصل چهارم این کتاب، برخی از مفروضات تقریر داروینیسم و نئوداروینیسم در مورد تفسیر سیر تکامل حیات، نظیر تصادفیِ مطلق بودن جهش‌های ژنی را به‌صورت علمی نقد و بررسی می‌کنند. وی بدون استفاده از شکاف‌های علمی و سفسطه‌های پوچ یونانی، با ارائه شواهد علمی تایید شده و استدلال‌های صحیح منطقی، تصادفی مطلق بودن جهش‌های ژنی و فاقد هدف بودن تکامل (فرگشت) حیات را رد نموده و اثبات می‌کنند تکامل هدفمند می‌باشد و غایت آن، رسیدن به ابزار هوش برتر است.

در موضوع انتخاب طبیعی غیر تصادفی، آن‌چنان دقیق و زیبا وجوب هدفمندی و سیطره قوانین در انتخاب طبیعی را تشریح می‌کند که راه را بر تمام خداناباوران که مدعی هستند، مؤثر (پدیدآورنده) تکامل، طبیعت کور و نابیناست می‌بندد.

چگونه فرگشت حیات با انتخاب طبیعی انباشتی، بدون داشتن هدف بلندمدت در طول بازه زمانی حداکثر ۴ میلیارد سال، می‌تواند تنوع گونه‌های پیچیده امروزی را به وجود آورد؟

پاسخی برای سؤال فوق وجود ندارد زیرا اساساً انتخاب انباشتی، بدون هدف به سمت جلو پیش نخواهد رفت و اگر هدفی برای آن در نظر نگیریم با انتخاب تک‌مرحله‌ای تفاوتی نخواهد داشت و در نتیجه انتخاب طبیعی غیر تصادفی نه‌تنها اهداف کوتاه‌مدت دارد بلکه دارای اهداف بلندمدت نیز می‌باشد.

سید احمدالحسن آن‌چنان دقیق، به بررسی اثرات (نشانه‌های) خداوند در حیات زمینی می‌پردازند و وجود قوانین، نظم و هدفمندی را در سیر دگرگونی حیات زمینی اثبات می‌کنند، که هیچ بهانه‌ای را برای خداناباوران و ندانم گرایان باقی نمی‌گذارند. اما این نویسنده که به دلیل ضعف علمی و ترس از رسوایی و مفتضح شدن، بدون آنکه از حیث امنیتی دچار تهدیدی باشد، نام حقیقی خویش را ذکر نمی‌کند، حتی خود او می‌داند که در قلمرویی که شایستگی ورود به آن را ندارد، وارد شده است و به آنچه قلم شتاب‌زده‌اش نگاشته، شک دارد!

اما از آنجا که بزرگان خود را عاجز از ارائه پاسخ علمی و صحیح به ملحدین یافته است، برای اطفای شعله‌های حسادت آن‌ها، دست به قلم شده است که شاید بتواند از اعتبار مطالب کتاب توهم بی‌خدایی بکاهد! ولی با این کار نه‌تنها از اعتبار این کتاب کاسته نشد بلکه بی‌سوادی خود را اثبات کرد و مهر تأییدی بر آنچه احمدالحسن در فصل اول در مورد علمای بی‌عمل گفته است زد.

کتاب توهم بی‌خدایی، تنها کتاب موجود می‌باشد که تمام موازین علمی الحاد را زیر و رو نمود و تا کنون نیز هیچ‌یک از بزرگان الحاد ردیه ای بر این کتاب ارائه نداده‌اند.

اما از آنجا که بغض و کینه‌توزی نسبت به اوصیای ۲۴ گانه پیامبر اسلام (ص) در وصیت بازدارنده از گمراهی، آن‌چنان در برخی از مخالفین دعوت مبارک یمانی زیاد است که چشمانشان به روی حقایق بسته شده است، و به‌جای مطالعه دقیق و ترویج این اثر عالی علمی و استفاده از مطالب آن در گفتگوی با خداناباوران و ندانم گرایان، به سید احمدالحسن تهمت ترویج الحاد می‌زنند!

در ادامه پیام فیس‌بوک سید احمدالحسن به علمای ادیان که خود را به‌دروغ نمایندگان دین می‌دانند را ارائه خواهیم نمود.

سید احمدالحسن در صفحه شخصی فیس‌بوک خود در تاریخ دوشنبه ۲۷ / آذر ماه/ ۱۳۹۱ هجری شمسی، نوشتند:

" سعی می‌کنم که موضوعاتی مرتبط با خلق و اثبات وجود الله یا عدم او را مطرح سازم. این موضوعات علمی بسیار مهم می‌باشند و آنچه در میدان علمی می‌بینم این است که الحاد از لحاظ علمی پیروز است و آن هم با معدل بسیار بالا در برابر کسانی که ادعای نمایندگی ادیان را می‌کنند. این‌ها که خود را علماء می‌نامند چه مسلمانان شیعه و سنی و وهابیت یا مسیحیان و یا یهود به مسائلی که دانشمندان بیولوژی تکاملی و غیر آن‌ها که مطرح می‌سازند اصلاً بدون هوشیاری پاسخ می‌دهند، آن‌ها مانند کسی هستند که مسئله‌ای را به‌اشتباه شنید و متوجه شد در نتیجه به‌اشتباه پاسخ گفت، و لهذا کتابی در این باب نوشتم که الآن تقریباً کامل است، و در آن مهم‌ترین نظریات علمی تجربی ثابت و یا ریاضی و نظری را مورد مناقشه قرار دادم، و إن‌شاءالله هنگامی‌که ببینم اشخاصی از لحاظ شناخت، شایستگی آن را داشته باشند تا آنچه را نوشتم متوجه شوند، آن را منتشر خواهم کرد. هنگامی‌که ببینم اشخاصی از لحاظ شناخت، شایستگی آن را داشته باشند تا آنچه را نوشتم متوجه شوند، زیرا که نیاز به اطلاع در مورد علومی مانند زمین‌شناسی تاریخی (یا تاریخ زمین)، و تاریخ قدیم و آرکئولوژی (علم آثار) و علم بیولوژی تکاملی و فیزیک نظری و کیهان‌شناسی و مردم‌شناسی و علم مهندسی ژنتیک و پزشکی و فلسفه و غیر آن‌ها است.

سؤالاتی برای مناقشه:

آرای و نظرات علمای شیعه، سنی، وهابیت و مسیحیان در مورد نظریه‌ی فرگشت داروین چیست؟

و پاسخ منکر علمی به آن چیست؟

راه اثبات وجود الله ضمن حدود زندگی زمینی برای کسانی که نظریه‌ی فرگشت (تکامل) را می‌پذیرند چیست؟

رأی و نظر آن‌ها در مورد نظریه‌ی ژن خودخواه چیست؟

رأی و نظر آن‌ها در مورد هیگز یا بوزون هیگز که مسئول پیدایش ذرات ماده در این جهان است که اخیراً در تجربه‌ی برخورددهنده‌ی هادرونی بزرگ کشف شده است، چیست؟

رأی و نظر آن‌ها در مورد نظریه‌ی ممبرین (غشاء) یا نظریه‌ی ام و وجود بیش از چهار بُعد در این جهان، و یازده بُعد تا الآن، چیست؟

رأی و نظر آن‌ها در مورد آنچه اخیراً پروفسور استیون هاوکینگ در مورد اصل جهان و آغازش مطرح ساخت و این‌که نظریه ‌-ام- و کوانتوم برای تفسیر پیدایش جهان از عدم کافی هستند، و این‌که آن نیاز به ظهور جهان از عدم به غیر از وجود قانون جاذبیت موجود از ابتدا بر حسب نظریه‌ی همه‌چیز یا نظریه‌ی ام ندارد، و این‌که جهان ممکن است بدون نیاز به فرضیه‌ی وجود خدا ظاهر گردد، چیست؟

رأی و نظر آن‌ها در مورد آنچه علمای فیزیک می‌گویند که مجموع انرژی مثبت و ماده یا انرژی منفی و ماده تاریک (یا ضد ماده) در جهان مادی مساوی با صفر است، چیست؟

آدم بر روی این زمین چه موقع شروع به زندگی کرد، و از آن‌ها تاریخ دقیق نمی‌خواهم بلکه کلی بیان کنند، یعنی مثلاً بگویند ده‌ها هزار سال یا صدها هزار یا میلیون‌ها سال پیش.

طوفان نوح (ع) در کجا واقع شد؟

طوفان نوح (ع) چه موقع واقع شد و از آن‌ها تاریخ دقیق نمی‌خواهم بلکه کلی بیان کنند، یعنی مثلاً بگویند ده‌ها هزار سال یا صدها هزار یا میلیون‌ها سال پیش.

طوفان نوح چگونه واقع شد و چگونه امواج مانند کوه‌ها بودند همان‌گونه که در قرآن ذکر شد؟

آیا طوفان شامل کل نقاط زمین شد؟

آیا با طوفان نوح، تمامی جانداران زمین به هلاکت رسیدند؟

و اگر پاسخ آن‌ها این بود که شامل تمامی زمین و تمامی جانداران یا حداقل حیوانات بر روی زمین شد، پس تحلیل آن‌ها بر وجود حیوانات در جزیره‌های دور دست مانند حیوانات کیسه‌دار و حیوان فوسا FOSSA در استرالیا و در ماداگاسکار و غیره چیست؟

این سؤالات علمی مرتبط به اثبات یا انکار وجود خداست، و لهذا بر کسانی که مدعی نمایندگی ادیان هستند آن‌ها را با جواب‌هایی که موافق با علم حدیث و نه جواب‌های روایی یا متن‌های دینی ظنی الصدور یا دلالت و متعارض با واقع علمی ثابت شده به شکل قطعی، پاسخ دهند مانند حقایق تاریخی ژئولوژی زمین و محتویات طبقات آن، پس مانند این متن‌های دینی یا غیر صحیح می‌باشند یا که این‌گونه تأویل می‌شوند زیرا که با حقایق علمی به اثبات رسیده در تعارض هستند.

بنابراین آنچه از فقهای ادیان خواهانیم پاسخ‌های علمی بر سؤالات بالا می‌باشند، و گمان می‌کنم که آن‌ها کاملاً از پاسخ‌گویی به آن‌ها به‌صورت علمی معتبر عاجزند، بلکه به هر آنچه نوشته شد مطلع شدم و دیدم که فهم و درک اشتباه از مسائل علمی است و پاسخ‌گویی بر اساس فهم و درک اشتباه خودشان، یعنی این‌که مثلاً نظریه‌ی فرگشت (تکامل) را بر اساس فهم و درکشان به‌گونه‌ای می‌پندارند سپس بر اساس همان فهم و درک اشتباه، پاسخ اشتباه می‌دهند، و گمان می‌کنند که به نظریه‌ی فرگشت پاسخ دادند، درحالی‌که آن‌ها به قول و فهم اشتباهشان از نظریه‌ی فرگشت پاسخ می‌دهند و نه پاسخ به آنچه در حقیقت نظریه‌ی فرگشت داروین می‌گوید.

آنچه معتقدم این است که در این مرحله‌ای که امروز در آن زندگی می‌کنیم و آنچه در این موضوعات علمی مرتبط به‌طور مستقیم با دین و اثبات وجود الله سبحانه است بسیار بزرگ‌تر از آن‌هایی که مدعی هستند علمای ادیان‌اند، می‌باشد؛ و کتاب‌ها و سخنان فقهای شیعه و سنی و مسیحیانی که آن‌ها را مطالعه کردم کتاب‌ها و سخنان ساده که فقط برای عرضه در بازار محلی ارزش دارند و برای فریب‌کاری برخی پیروان بی‌هوش و راضی به جهل نه بیشتر نوشته شده‌اند؛ و ممکن نیست پاسخ‌های آن‌ها شخصی را که اطلاعات بسیار خوبی از علم زیست‌شناسی تکاملی و علم ژنتیک و فیزیک مثلاً داشته باشد را قانع و قاطع سازد، بلکه به آن‌ها بر اساس این‌که آن‌ها ساده‌لوح و نادان و دروغ‌گو و نه بیشتر هستند، نظر می‌کند؛ و إن‌شاءالله با شما بعضی از سخنان و نوشته‌های آن‌ها را در این صفحه مورد مناقشه قرار می‌دهم تا شما به‌خصوص سطح علمی آن‌ها و آنچه نزد خود دارند را ببینید، و خواهید دانست چرا آن‌ها راه علمی جهت مواجهه با احمدالحسن را ندارند لذا به کذب و افترا با کمک و یاری از نیروهای مسلحی که دست در دست هم دارند پناه می‌برند تا به دفتر احمدالحسن در نجف یا به منزل احمدالحسن با نیروهای مسلح بزرگ هجوم می‌کنند، پس علت آن الآن برای شما به‌وضوح نمایان می‌شود و آن این‌که وجود احمدالحسن به‌طور علنی بین مردم آن‌ها را رسوا می‌کند و جهلشان را آشکار می‌سازد.

و به شما إن‌شاءالله تهی و خالی بودن علمی و فکری آن‌ها را در این صفحه نشان خواهم داد و آنچه از فرهیختگان آرزو دارم این است که همراه با من به خود مقداری زحمت دهند و یاد بگیرند و مطالعه کنند، و به والله قسم وقوع آن‌ها در دست حیله‌گری که از جهل و نادانی‌شان در مسئله‌ای علمی یا دینی معین سوءاستفاده می‌کند و آن‌ها را از حق دور می‌سازد همان‌گونه که امروز اتفاق می‌افتد وقتی‌که فقهای گمراهی آن‌ها را با دروغ و چوب تقلید غیر معصوم گمراه ساخت، ما را رنج و آزار می‌دهند؛ و هر کس رأی و نظری از رأی و نظرات آن‌ها دارد بیاید و اینجا مطرح سازد، و إن‌شاءالله آن را مطالعه کرده و به آن پاسخ خواهم داد؛ اما در مورد خودم، بنده به این سؤالات و بیشتر از آن‌ها را در کتاب (توهم بی‌خدایی) پاسخ دادم، و إن‌شاءالله به‌زودی آن را منتشر خواهم کرد، و هم‌چنین آن حاوی آنچه ممکن است مناظره‌ی علمی با پروفسور ریچارد داوکینز که از برجسته‌ترین علمای معاصر زیست‌شناسی تکاملی شمرده می‌شود، و پروفسور استیون هاوکینگ که از او برجسته‌ترین علمای فیزیک نظری و ریاضیات تطبیقی و متخصص در علم حیات است و برای ایشان نظریه‌ی ثابت شده در تابش سیاه‌چاله‌ها است، نامیده شود، می‌باشد. منتظر پاسخ مراجع به‌تمامی این سؤالات هستم تا مناظره بین من و آن‌ها آغاز شود، چنانچه موضوعات قبلی را که مطرح کردم را رد می‌کنند؛ و پیشنهاد می‌دهم که از اساتید دانشگاه‌ها جهت فهم و درک این موضوعات و اصطلاحات کمک و یاری گیرند تا مرا در مناظره خسته نکنند."

اما هم‌اکنون که بیش از ۵ سال از پرسش این سؤالات می‌گذرد هیچ‌کدام از علمای ادیان از شیعه، یهودی، وهابی، مسیحی و اهل سنت، بدین سؤالات پاسخ نداده‌اند!

اما فرستاده امام مهدی (ع) یعنی سید احمدالحسن برخلاف علمای بی‌عمل آخرالزمان، دست به قلم برده و آن‌چنان دقیق و علمی به تمام سؤالات فوق پاسخ دادند که چیزی جز حسادت برای علمای ادیان باقی نماند و از این‌رو کینه‌توزی خویش را با وی و انصار او بیشتر نمودند!

پس احمدالحسن ترویج‌دهنده الحاد نیست بلکه او فردی است که تمام موازین الحاد را زیر و رو کرد و تقریری صحیح از تکامل حیات ارائه نمود.

البته الحمدلله مخاطبان کتاب توهم بی‌خدایی انسان‌های محقق و اهل دانش می‌باشند نه مقلدینی راضی به جهل که در تمام امورشان از بت‌های خود تقلید می‌کنند و از این‌رو این تهمت‌ها به‌هیچ‌وجه از ارزش علمی این کتاب در نزد مخاطبین آن نمی‌کاهد بلکه علمای بی‌عمل و اتباعشان را بیش از پیش رسوا می‌کند.

اما چند موضوع مهم وجود دارد که نویسنده (که به احتمال زیاد فاقد تحصیلات آکادمیک در حوزه زیست‌شناسی می‌باشد) باید بداند:

-          نظریه فرگشت، دگرگونی حیات از ساده‌ترین حالت آن (همانند:اولیه) تا تنوع گونه‌های پیچیده امروزی را در طول حدود ۴ میلیارد سال توضیح می‌دهد و موضوعاتی نظیر پیدایش جهان و چگونگی پیدایش حیات اولیه بر روی سیاره زمین هیچ ربطی به این نظریه ندارند و آن‌ها مستقلاً با فرضیات و نظریه‌های جداگانه‌ای بررسی می شوند.

-          مهم‌ترین دلیل تایید کننده نظریه تکامل، شواهد ژنتیکی می‌باشد نه فسیل‌ها.

-          واقعیت تکامل حیات، امری است که با شواهد علمی پذیرفته شده است و امروز بحث محافل علمی، پاسخ به این سؤال است که فرگشت چگونه و با چه مکانیسم‌هایی توانسته است در طول حدود ۴ میلیارد سال، تنوع پیچیده حیات کنونی را ایجاد کند.

-          نیاز به تصحیح و تکمیل نظریه‌های داروینیسم و نئوداروینیسم، دلیلی بر رد واقعیت تکامل حیات نیست، بلکه این‌ها صرفاً توضیحاتی برای تبیین و تفسیر سیر فرگشت (تکامل) حیات بر روی سیاره زمین هستند.

و از آنجا که نویسنده مطالب بالا را نمی‌داند، دست به قلم برده و نقدی غیر علمی و مملو از مغالطه نوشته است. او بارها به مغالطه‌هایی نظیر مغالطه توسل به مرجع، استفاده از شکاف‌های علمی، حمله‌ی شخصی، توهین، عوام‌فریبی، تحریف، نقل‌قول ناقص (تقطیع)، و دروغ! متوسل شده است؛ و مطالبی که گذشت برای آگاهی از محتوای فاقد ارزش نوشته‌ی مذکور، کفایت می‌کند. محققین جویای حق می‌توانند با مراجعه به کتاب توهم بی‌خدای، دلایل سید احمدالحسن برای تایید نظریه تکامل و اثبات وجود هدفمندی آن را مطالعه نمایند.

https://almahdyoon.co/wp-content/uploads/2022/03/Tavahomelhad.pdf

اما از آنجا که این نوشتار فاقد اعتبار و دقت‌های لازم علمی است، نیازی به نگارش نقد برای آن مشاهده نشد ولی به درخواست برخی از برادران انصار در کشور ایران که از کارگروه توهم بی‌خدایی موسسه وارثین ملکوت، نوشتن نقدی علمی بر آن مطالبه نمودند، نقدی بر این نوشتار مملو از مفالطه نگاشته شد که در ادامه میتوانید آن را مطالعه نمایید.

خداوند به همه ما تسدیدف عصمت و ثابت قدمی در راه حق، عطا نماید.

کلمات کلیدی: توهم بی‌خدایی، پندارهای غیرعلمی، پاسخ‌های علمی، فرگشت (تکامل)، نقد الحاد، علم و دین، موسسه وارثین ملکوت


کلمات کلیدی :

سر فصل ها

فهرست موضوعات کتاب پاسخهای علمی بر پندارهای غیر علمی

مجلدات دیگر

مجلدات و چاپ های دیگر همین کتاب

توهم بی خدایی

توهم بی‌خدایی دوزبانه عربی‌فارسی

پاسخهای علمی بر پندارهای غیر علمی

مصاحبه چهارم گفتگوی پیرامون الحاد و خداناباوری دوزبانه عربی‌فارسی

وهم الإلحاد آیات الربوبیة فی الکون

مقالات مشابه

مقالاتی که شاید با این مقاله مرتبط باشند

جوانان احمد الحسن 2025