جوانان احمد الحسن

کتابخانه

بیّنات

بیّنات دلایلی روشن بر دعوت یمانی آل‌محمد احمد الحسن وصی و رسول امام مهدی ع جمع‌آوری ابن‌تمام
86 صفحه

بیّنات
دلایلی روشن بر دعوت یمانی آل‌محمد
احمد الحسن وصی و رسول امام مهدی ع
جمع‌آوری
ابن‌تمام

بسم الله الرحمن الرحیم

نام کتاب :بینات - دلایلی روشن بر دعوت یمانی آل‌محمد احمد الحسن وصی و رسول امام مهدی ع

تاریخ انتشار: 1433 ه ق

نام نویسنده: ابن تمام

معرفی:

یمانی آل محمد فرمود: ای مؤمنان، از خداوندی که بر همه چیز قادر و تواناست بترسید و از کسی که بر هیچ چیزی قادر و توانا نیست نترسید، زیرا او بر هیچ چیزی توانا نیست مگر به حول و قدرت و اراده خداوند سبحان. شما در این دنیا رهگذر هستید، و هر رهگذری ناگزیر از مقصد و پایانی است پس برحذر باشید که مقصد و پایان کار شما آتش باشد و تلاش کنید که عاقبت کار شما ورود به بهشت باشد. و برهر عاقلی واجب است که راهی را پیدا کند که او را به سلامتی سوق دهد زیرا بعد از تمام شدن زمان و ره توشه، دیگر پشیمانی سودی ندارد.

وحق را به شما می گویم: مطمئن باشید ای مؤمنان، (سلام خداوند رحیم بر شما باد) خداوند سبحان شما را نجات خواهد داد زیرا که او کریم و غیوری است که به ملت مؤمن انتخاب شده خود در هر زمان کمک می کند. و حق را به شما می گویم: که پدر غیور از اولادش واهل بیتش دفاع می کند پس چگونه خداوند سبحان از امتی که انتخاب کرده است دفاع نخواهد کرد؟

بله، شما خواستید که خداوند سبحان را یاری کنید و او نیز شما را برای نصرت و یاری دین خود قبول کرد زیرا که او کریمی است که جزای بسیار را برای عمل اندک عطا می کند، پس عمل کنید و عمل کنید و عمل کنید. زیرا عمل مسابقه ای به سوی بهشت است و خوشا به حال بندگان، کسانی که نامشان در صفحه زندگی ابدی درج خواهد شد.

همیشه و از ابتدا می گفتم: که هدایت از خداوند است و نه از سید احمد الحسن. پس هرکسی که خداوند سبحان او را هدایت کند، کوهها به لرزش می افتند ولی استوار باقی می ماند زیرا که او حق را از (حق) طلب کرده است. ...

امام صادق علیه السلام به عبدالملک بن اعین فرمود:... از معرفت پرسیدی که آن چیست؟ پس بدان خداوند تو را رحمت کند که معرفت از صنایع خداوند است در قلب مخلوق و وجود نیز از صنایع وی و در قلب مخلوق خویش می باشد و برای بندگان صنعتی در آن نیست، بلکه برای آنها اختیار و اکتساب موجود است و با شهوت و میل خویش به ایمان و معرفت از مؤمنین و عارفین خواهند بود و با شهوت و میلشان به کفر خود را اختیار نموده پس با آن کافر و جاحدی گمراه شدند، و آن توفیقی از خداوند برای آنها و یا کوششی برای کوشش شوندگان پس با اختیار واکتساب خداوند آنها را عقاب و ثواب می دهد. توحید صدوق

و در جواب ابی عبدالله علیه السلام به مفضل بن عمر:... پس به حق و یقین تو را خبر دهم که خداوند دین اسلام را انتخاب کرد و راضی به آن برای بندگان خود گشت، پس عملی کسی را قبول نمی کند الا به آن، و انبیاء ورسل خویش را مبعوث گردانید، و فرمود: {وَبِالْحَقِّ أَنزَلْنَاهُ وَبِالْحَقِّ نَزَلَ} (به حق نازل گردانیدم و به حق نازل شد) و بر آن و با آن انبیاء و رسل ونبی خویش محمد ص را مبعوث گردانید، پس اصل دین معرفت این فرستادگان و مولایت آنها است، پس حلال و حرام را تا روز قیامت روشن ساخت ومعرفت رسول و اطاعت وولایت آنها همان حلال است وحلال آنچه که آنها حلال نمودند و حرام آنچه که آنها محرم ساخته اند را تا روز قیامت قرار داد، آنها اصل و فروع از آنهاست.... پس تو را خبر دهم اصل دین آن مردم است و آن مردم همان یقین و ایمان و امامی در هر زمان است پس هرکه او را شناخت خداوند و دین و شریعت را شناخت وهرکه او را انکار کند خداوند و دین اش را منکر شده و هرکه او را جاهل شود خداوند وشریعت ودین را جاهل گشته و بدون امام خداوند را نخواهد شناخت و این چنین شد که معرفت این اشخاص معرفت دین خداوند است(1).

و در کلام امام متقین علی ابن ابی طالب علیه السلام اینگونه آمده است که:... پس بین آنان فرستادگان را مبعوث ساخت تا آنها را به میثاق وفطرتشان باز گردانند، و به آنها آنچه را که فراموش کرده اند را یادآوری کنند، و با تبلیغ بر آنها احتجاج نمایند وبرای آنها آنچه در عقلشان نهفته است را خارج سازند. نهج البلاغه ابتدای خلق سماوات وزمین

یمانی آل محمد علیه السلام فرمود:... مردم برای سیر کردن شکم خود و پرورش جسم خود تلاش می کنند و افراد کمی از آنها هستند که برای پرورش روح خود عمل می کنند تا آنرا از معنویات الهی سیر نمایند و اغلب هیچ تلاشی برای شناخت حقیقت ندارند وتمام اهتمام وهمتشان دنیا و نفس خویش می باشد و تعداد کمی برای شناخت حقیقت همت می ورزند واز آنها کمتر که حقیقت را درک می کند، و کمتر از آنها کسانی که عمل می کنند تا به حقیقت برسند وکمتر از آنها به حقیقت می رسند.

هدف از خلقت همانگونه که خداوند فرموده عبادت است وعبادت در کلام تفسیر اهل بیت یعنی معرفت، و دانستن انتهای هدف نیست بلکه تحقیق این امر، و رسیدن به آن هدف می باشد.

منابع:

1 - مختصر بصائر درجات ص۸۰.

کلمات کلیدی: هدایت، پرورش روح، حقیقت


کلمات کلیدی :

سر فصل ها

فهرست موضوعات کتاب بیّنات

مقالات مشابه

مقالاتی که شاید با این مقاله مرتبط باشند

جوانان احمد الحسن 2025