جوانان احمد الحسن
وصی و فرستاده امام مهدی علیه السلامسؤال/ ۴۰۹: بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل و سلم علی محمد و آل محمد الأئمة و المهدیین و سلم تسلیماً کثیراً.
بعد از این که بر خداوند توکل نمودم و از حق و یاری نمودن شما تبعیت نمودم، ای سید و مولایم، در هنگام شنیدن قرائت قرآن خودم را خلاف آن حالتی که قبلاً میشنیدم یافتم، و مثلاً بعد از این که امروز هنگام تلاوت قرآن کریم سوره یس را میخواندم، خود را متفکر در این آیات زیر دیدم:
(و برای ما مثلی زد و آفرینش خود را فراموش کرد گفت چه کسی استخوانها را زنده میکند در حالی که از بین رفته است)([33]).
(آیا کسی که آسمانها و زمین را آفرید، قادر نیست که مانند ایشان را بیافریند؟ بله او آفریدگاری آگاه است* فرمان او هرگاه چیزی را اراده کند، این است که به او بگوید: باش، پس میشود)([34]).
المرسلة: أم مصطفى
با خودم میگویم که خداوند امام حسین(ع) را دوباره در زمان امام مهدی(ع) میآفریند تا مظلومیت خود را معلوم کند، ولی در همین حال گفته میشود که چگونه امام حسین(ع) موجود خواهد بود در حالی که او مرده است؟ با این که قبل از ایمان آوردن به شما شنیده بودم که امام مهدی(ع) در زمان ظهورش مظلومیت اهل بیت(ع) را به طریقی روشن میکند، آیا من در این برداشت بر حق هستم یا بر گمراهی، به ما افاده (فایده) بفرمایید خداوند شما را یاری دهد؟؟؟
فرستنده: أم مصطفی
جواب: بسم الله الرحمن الرحیم
و الحمد لله رب العالمین، و صلی الله علی محمد و آل محمد الأئمة و المهدیین.
تدبر نمودن در قرآن و تفکر در آیات الهی و پناه بردن به خداوند و اولیائش برای فهم قرآن و ملکوت آسمانها و غیب اموری هستند که رسول خداوند حضرت محمد و ائمه(ع) بدانها توصیه نمودهاند، و بر شما باد به تدبر و تفکر و پناه بردن به خدا و اولیائش برای فهم حقائق، ولی این بدان معنا نیست که هر فهمی در نزد شما همان حق است؛ زیرا هوای نفس و دنیا و شیطان باعث ایجاد خطاء در فهم حقیقت نزد شما میشوند، و معرفت نیاز به اخلاص برای خداوند متعال دارد تا انسان را از ورود در باطل نگه دارد.
أما به نسبت فرموده خداوند متعال: ﴿ آیا کسی که آسمانها و زمین را آفرید، قادر نیست که مانند ایشان را بیافریند؟ بله او آفریدگاری آگاه است ﴾ و آن نیز بر امام حسین(ع) منطبق است، ولی در فرموده خداوند متعال: ﴿ مانند ایشان را بیافریند ﴾ یعنی مثل حسین(ع) نیز هم تدبر کن که او همان خود امام حسین(ع) نیست، خداوند شما را بر هر خیری موفق دارد.
و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته.
أحمد الحسن - ذو الحجة/ ۱۴۳۰ هـ
******
[31]- يس: 78.
[32]- يس: 81 – 82.
[33]- یس: 78.
[34]- یس: 81 – 82.