جوانان احمد الحسن
وصی و فرستاده امام مهدی علیه السلامسؤال ۱: من طلبهی حوزه هستم و سالها است که در خدمت منبر شریف حسینی میباشم. از من دعوت کردهاند امسال در ماه محرمی که در پیش است، برای روضه خوانی به عراق بروم. آیا بروم یا نه؟ خاطرنشان میکنم کسانی که مرا دعوت کردهاند، به این دعوت حق ایمان ندارند.
سؤال ۲: من در یک موسسهی پژوهشی، در حوزهی تحقیق کتابهای فقهی معروف از نظر آنها یا کتابهای روایی کار میکنم. آیا ادامهی همکاری من با آنها جایز است؟
سؤال ۳: آیا داخل شدن در دفاتر فقهای آخرالزمان یا ماندن و مستقر شدن در آنجا جایز است؟ و آیا خوردن خوراکی که در آنجا میدهند مجاز است؟ متذکر میشوم که من نمیدانم آنچه آنها میدهند، از حقوق شرعی است یا خیر.
سؤال ۴: آیا واسطه بودن برای منتقل کردن حقوق شرعی جایز است؛ مثلا کسی از نزدیکانم حقوق شرعی داده باشد که خودم یا توسط شخص دیگری به یکی از آنها (فقها) برسانم؟
مولای من! منتظر فرمان شما هستم و از شما التماس دعا دارم، صلوات پروردگارم بر پدرت و بر تو باد!
و صلی الله علی محمد و آله الائمة و المهدیین و سلم تسلیماَ.
فرستنده: ابومحمد ـ قم مقدس
پاسخ: بسم الله الرحمن الرحیم
و الحمد لله رب العالمین، و صلی الله علی محمد و آل محمد الائمة و المهدیین.
پاسخ سؤال ۱: رفتن برای روضهخوانی و نشر حقیقت، جایز است مثلاً اگر نتواند مردم را به طور مستقیم دعوت کند، با طرح قانون شناخت حجت و علمی که وی از دعوت فرا گرفته است.
پاسخ سؤال ۲: جایز است ولی از کتب ضالّه دوری کند و از تحقیق یا نشر آنها یا کمک در انتشار آنها اجتناب ورزد. در خصوص کتاب «عروه»، برای دینش بهتر است که از آن اجتناب کند و اگر بتواند به طور اختصاصی روی کُتب روایی کار کند، برای او بهتر است.
پاسخ سؤال ۳: داخل شدن در خانه و بیرونی آنها و خوردن در آن و اخذ اموال از آنها جایز است، اگر تقویت شوکت آنها نباشد یا کمکی به آنها به شمار نیاید ولی اجتناب از باقی ماندهی غذای ناصبیهای آنها، واجب است.
پاسخ سؤال ۴: اگر منظور، انتقال مال از عامهی مردم به علمای غیرعامل باشد، جایز نیست و عکس آن جایز است، به این شرط که تقویت و کمکی برای علمای غیرعامل نباشد. خدا هیچ کس را جز به اندازهی طاقتش مکلّف نمیکند، وی باید به مقدار طاقت و وسعش و آن مقدار که میتواند عمل کند.
از خداوند مسئلت مینمایم که او را به نصرتى ارجمند يارى نماید.
احمد الحسن - ۱۲ ذی القعده ۱۴۳۰ هـ.ق
*****