جوانان احمد الحسن
وصی و فرستاده امام مهدی علیه السلام۱ - در سورهی صافات خداوند عزّوجلّ به ما میگوید که ما صبح و شب بر قوم لوط گذر میکنیم: (شما بر آنها میگذرید، بامدادان * و شامگاهان، آیا تعقل نمیکنید؟)([151]). این عبور کردن به چه صورت است؟ مادّی است یا ملکوتی؟ و آیا این قضیه با غم و اندوهی که هنگام مغرب بر ما مستولی میشود، ارتباطی دارد؟
۲ - چگونه بر انانیّت غالب شوم؟ آیا مداومت بر نماز دارای آیه الکرسی و آیههای آخر سورهی حشر مفید است؟ آیا ختومات مفید است؟ خواهش میکنم مرا بر کوتاهترین راه دلالت کنید. همچنین از شما التماس دعا دارم برای خودم و کسانی از برادرانم که چشم امید توفیق یافتن را دارند.
۳ - سرورم! مرا بر کلیدی که با آن گفتوگو دربارهی دعوت یمانی را آغاز کنم و دلها به جای این که دور شوند، آن را بپذیرد دلالت فرما. سرورم! بسیار مشاهده کردهام که بسیاری از مردم در ابتدا (جلسهی اول) آن را قبول میکنند ولی بعد از آن و تقریباً در همان جلسهی دوم از دعوت بیزاری میجویند و از آن منزجر میشوند.
فرستنده: زینب
پاسخ:بسم الله الرحمن الرحیم
و الحمد لله رب العالمین، و صلی الله علی محمد و آله الائمة و المهدیین و سلم تسلیماً.
جواب سؤال ۱- قبلاً به این سؤال جواب دادهام. مسؤلین سایت میبایست مدتها پیش آن را برای شما ارسال میکردند. وقت مغرب، زمانی است که ابلیس که لعنت خدا بر او باد، لشکریانش را پراکنده میسازد. بهتر است مؤمن در آن هنگام بگوید : ( هیچ معبود جز الله نیست، یگانه است و شریکی ندارد، پادشاهی از آنِ او و هر ستایش نیکویی مخصوص او است، زنده میگرداند و میمیراند در حالی که او زندهای است که نمیمیرد، خیر و نیکی فقط به دست او است، و او بر هر کاری توانا است.) ده مرتبه.
جواب سؤال ۲ - به جا آوردن عبادات و دعا کردن، در مسیر مبارزه با منیّت قرار دارد ولی برای جنگ با منیّت، فقط به عبادت و دعا اکتفا نکن بلکه در این زمینه باید اخلاص وجود داشته باشد و باید خواست الهی بر خواست و ارادهی انسان مقدّم گردد، تا جایی که ارادهی انسان به پایان خود برسد و برای آدمی چیزی جز ارادهی خداوند و عمل به آن باقی نماند.
جواب سؤال ۳- هدایتِ آنان بر عهدهی شما نیست بلکه وظیفهی شما فقط تبلیغ است. شما برای حق آن قدر دلیل و برهان در اختیار دارید که میتوانید حق را برای هر انسان و از هر دین و مذهبی اثبات کنید. حتی ادلّهای دارید که حقتان را برای بوداییها و هندوها اثبات میکند، چه برسد به یهودیان و مسیحیان و عامّهی مذاهب مسلمین و دیگران. اساس رفتار شما با مردم باید بر مبنای اخلاق نیکو باشد زیرا اگر آنها بیادبی کنند، در واقع به خود بد میکنند و آنچه در باطن، نهان دارند را برملا میسازند.
همچنین اخلاص و نزدیکی به خدا و طلب رضای او، زیربنای فعالیت و تبلیغ شما برای مردم است، تا به این ترتیب خداوند عمل شما را بابرکت گرداند و در آن خیری کثیر قرار دهد. خداوند شما را توفیق عنایت فرماید و گامهایتان را استوار سازد و یاریتان نماید و دینش را با شما یاری دهد!
احمد الحسن
******
[150]- الصافات: 137 – 138.
[151] - صافات: 137 و 138.