جوانان احمد الحسن
وصی و فرستاده امام مهدی علیه السلامإصدارات أنصار الإمام المهدي (علیه السلام) / العدد (١٢٦)
انتشارات انصار امام مهدی (علیه السلام)
پاسخهای وصی و فرستادۀ امام مهدی (علیه السلام)
سید احمدالحسن (علیه السلام)
گردآوری و تنظیم
علا سالم
مترجم
گروه مترجمان انتشارات انصار امام مهدی (علیه السلام)
نام کتاب نویسنده گردآوری و تنظیم مترجم نوبت انتشار تاریخ انتشار کد کتاب ویرایش ترجمه | پاسخهای فقهی (کتاب روزه) احمدالحسن (علیه السلام) علا سالم گروه مترجمان انتشارات انصار امام مهدی (علیه السلام) دوم ۱۳۹۶ 1/131 اول | |
جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دعوت مبارک سید احمدالحسن (علیه السلام)
به تارنماهای زیر مراجعه نمایید.
www.almahdyoon.co/ir
www.almahdyoon.co
بسم الله الرحمن الرحیم
و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین الائمه و المهدیین و سلّم تسلیماً
از حارث بن مغیره نصری روایت شده است: به ابو عبد الله (علیه السلام) عرض کردم: امام قائم (علیه السلام) با چه چیزی شناخته میشود؟ حضرت فرمود: (با سکینه و وقار). عرض کردم: و با چه ابزاری؟ فرمود: (او را با حلال و حرام میشناسی، و اینکه مردم به او نیازمندند و او به احدی نیازمند نیست، و سلاح رسول(صلی الله علیه وآله وسلّم) خدا نزد او میباشد). گفتم: آیا او جز وصیِ فرزند وصی خواهد بود؟ فرمود: (جز این نخواهد بود که او وصی و فرزند وصی است).(غيبة النعماني: ص١٢٩.)
در پرتو این راه آشکار و روشن الهی ـکه آل محمد (علیهم السلام) در شناسانیدن امام قائم تبیین فرمودهاندـ ۹۳ پرسشی را که به طور معمول بیشتر مردم مبتلابهشان میباشند به انصار خداوند ـانصار امام مهدی (علیه السلام) ـ تقدیم میکنم؛ پرسشهایی که در رابطه با احکام روزه و اعتکاف به سید احمدالحسن (علیه السلام) ارایه شده و مضمون بیشترشان در فصل روزه کتاب (احکام نورانی اسلام) (شرایع الاسلام) نیامده است؛ از این رو تدوین این پاسخها در قالب بخشهایی لازم بود و به این ترتیب شفاف و روشن بودن عبارات مربوط به این احکام را همان طور که آل محمد (علیه السلام) ـکه جانم فدایشان بادـ روشن فرمودهاند خواهیم دید.
آقای من، احمدالحسن... هر چند میان ما و شما حایلی تقدیر شده است و روزها در انتظارت به ماهها و سالها منتهی شد، و شما آواره و رانده شدی، اما لطف و رحمت خود را از ما که خطاکارانی تقصیرکار در حق شما آل محمد (علیه السلام) هستیم دریغ نفرمودی؛ جز این نیست که دست ما را بگیری و به راه راست استوار الهی رهنمون سازی و حلال و حرامش را به ما بنمایانی، تا آن حلقۀ پاک به ولایت شما تکمیل گردد؛ همان ولایتی که خداوند سبحان عهد و میثاقش را از خلایق گرفته است.
ای پسر رسول خدا! آنچه را که از شرع خداوند ـکه با پاسخ دادن به سوالاتی که بر شما عرضه شده است برای ما روشن ساختیـ گردآوری نمودم، تقدیم پیشگاهتان میکنم؛ سوالاتی که با تمام قساوت و سنگدلی این روزگار و اهالیاش اقدام به پاسخ دادنشان نمودی؛ احکام و شریعتی که اینگونه اراده شده بود که همچون غیبت شما غایب و پنهان بمانند تا عالمان بیعمل زندگانیِ مردمان را با احکام و دستوراتی که به هیچ وجه راهی به دین خدا و شرع او ندارند آکنده سازند. از خدای سبحان مسئلت دارم و امیدوارم که برای بر پا شدن دین و حاکمیتش شما را در زمینش تمکین دهد؛ و سپاس و ستایش تنها از آنِ خداوند، آن پروردگارِ جهانیان است.
٢٨ / ربيع الثاني / ١٤٣٢
علاء
۲۸ ربیع الثانی ۱۴۳۲(۲۴آبان۱۳۸۹)
علا
پاسخهای فقهی
کتاب روزه
فهرست
پاسخهای فقهی کتاب روزه
نیّت روزه:
مبطلات روزه:
زمانهایی که روزه در آن صحیح است:
کسانی که روزهشان صحیح است:
دیدن هلال:
وقت روزه:
روزه در بیماری و قضای آن:
قضای روزه:
قضای پسر بزرگتر برای آنچه والدینش به جا نیاوردهاند
آنچه به کفارۀ روزه تعلق دارد:
سایر مسایل روزه:
شب قدر:
اعتکاف:
بسم الله الرحمن الرحیم
و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین الائمه و المهدیین و سلّم تسلیماً
پاسخهای فقهی سید احمدالحسن (علیه السلام) را در مورد پرسشهایی که در خصوص مسایل مربوط به روزه و در ادامۀ آن اعتکاف از ایشان پرسیده شده است تقدیم به مؤمنان میکنم. این پرسشها را به همان ترتیبِ مطرح شده در کتاب احکام نورانی اسلام (شرایع اسلام) سید احمدالحسن (علیه السلام) مرتب نمودهام.
* * *