جوانان احمد الحسن
وصی و فرستاده امام مهدی علیه السلام
یکی از برادران مؤمن در یکی از عرصههای عمل در زمینهی دعوت حق حضور فعالی داشت. سید احمد الحسن (عليه السلام) روزی او را نیافت و سراغش را گرفت. پاسخ دادم که این برادر گفته به خاطر دلیلی، از کار منصرف شده است.
دلیل انصراف او این بود که یکی از برادران مؤمن، وی را نصیحت کرده بود و احتمالاً نصیحتش به گونهای بر این فرد ثقیل و سنگین آمده بود، لذا تصمیم گرفته بود از آن به بعد در میدان عمل حاضر نشود.
ایشان (عليه السلام) وقتی قضیه را متوجه شد فرمود:
«خواهش میکنم به او خبر بدهی که بیاید و برادرانش را تحمل کند، نصیحت را از آنها بپذیرد و جزو متکبرین نباشد. امام حسین (عليه السلام) پذیرفت که حیوانات سینهاش را لگدکوب کنند و شما آزار اندکی از یک مؤمن را برنمیتابید! کسی که برای خدا فروتنی کند، خدا او را بالا میبرد.
به او بگو که از شیطان استعاذه (دوری) کند و در عرصهی کار حاضر شود و بر آزار مؤمنی که وی را میرنجاند صبر پیشه نماید و یا اگر کسی نصیحتش کرد، او را تحمل کند».
* * *