جوانان احمد الحسن
وصی و فرستاده امام مهدی علیه السلام
وصیت مقدس، نوشتهی حضرت محمد (صلى الله عليه وآله وسلّم) است که بازدارندهی امت از گمراهی میباشد؛ چیزی که خدای سبحان خواسته از ادعای اهل باطل محفوظ بماند تا حجتی آشکار باشد بر صدق صاحب پرچم حق و هدایت در زمان ظهور؛ آن گاه که خدا به آل محمد (عليهم السلام) اجازه میدهد تا دعوت بزرگ الهی خود را آغاز نمایند.
ولی برخی مدعیان دروغین علم میکوشند مردم را از این دلیل بزرگ الهی بازدارند و با این ادعا که دروغپردازان هم میتوانند با وصیت احتجاج کنند، مردم را در این خصوص دچار شک و شبهه و تردید نمایند.
این در حالی است که آنها حتی نمیتوانند به یک نمونه یا مثال که این عمل آنها را در طول مسیر زندگی بشر از اولین روز توجیه کند، اشاره نمایند. میبینیم که قرآن کریم ادعای آنها را به وضوح تکذیب کرده است.
احمد الحسن (عليه السلام) دربارهی این شک و شبهه آفرینی آنها فرمود:
«آنها میگویند: چه طور ممکن است صرف ادعای وصیت، دلیل باشد؟ در حالی که قرآن بیان میدارد که ادعای وصیت، دلیل است. قرآن بیان کرده که عیسی در مقام احتجاج با نصارا، به حضرت محمد (صلى الله عليه وآله وسلّم) بشارت داده و به او وصیت نموده است.
آیا نمیبینند که خدای سبحان صرف ادعای حضرت محمد (صلى الله عليه وآله وسلّم) بر این که او همان کسی است که عیسی به او وصیت کرده است را حجت به شمار آورده است؟
اگر به این صورت نبود، چه معنایی دارد که خدای سبحان از وصیت عیسی (عليه السلام) سخن به میان آورده است؟
آیا جز این است که خدا این وصیت را برای احتجاج به آن بیان نموده است؟ و آیا ذکر نکرده که در وصیت عیسی چیزی جز نام اول نیست؟
بنابراین، قرآن تایید میکند که وصیت را فقط صاحبش ادعا میکند و نه کس دیگری.
به هر حال، خدا هر چه بخواهد انجام میدهد و خدا را امری است که خود، آن را به پایان میرساند».
* * *