وهم الإلحاد ، الفصل الثالث ، التطور سنة إلهية (ص ١٨٨) / توهم بيخدايي ، فصل سوم: تکامل، سنتی الهی (ص١٩٦-١٩٧)
کسانی که میگویند بشریت نتیجهء ازدواج با محارم (زنا با محارم) میباشد، این عمل زشت و قبیح را که ائمه (عليهم السلام) مردود شمردهاند، را مخالف فطرت انسان بهشمار نمیآورند.
طباطبایی میگوید:
١. المصدر (الطباطبائي - تفسير الميزان) ـ تفسير سورة النساء الآية: 1.
«دلیل اینکه انسان بر حسب فطرت خود بهطور غریزی از این کار متنفر نیست، آن است که آنچه در تاریخ بیان شده است، مجوسیان در قرنهایی طولانی ازدواج بین خواهر و برادر را مشروع میدانستند و از آن متنفر نبودند و هم اکنون آنطور که گفته میشود، بهطور قانونی در روسیه و نیز بهطور غیرقانونی یعنی بهعنوان زنا در اروپا انجام میشود»(١).
١. طباطبایی-تفسیر میزان، تفسیر سورهء نساء، آیهء ١.
یعنی طباطبایی میگوید: اینکه برخی از مردم، کار معینی را طی زمانی طولانی انجام دادهاند و برای انجام دادن آن بین خود قانونی وضع کردهاند، دلیلی است بر اینکه آن کار مُنافی فطرت و غریزهء انسانی بهشمار نمیرود!
گمان نمیکنم چنین دلیل پوچ و بیارزشی، نیازی به توضیح داشته باشد؛ جز اینکه فقط توجه شما را به شیوع و گسترش ازدواج همجنسگرایان (لواط و مساحقه) خصوصاً در این دوره و زمانه، جلب میکنم. این کار تا آنجا پیش رفته که در بسیاری از کشورهای جهان، قانون مدنی برای آن وضع کردهاند. بر این اساس طبق استدلال طباطبایی، آیا درست است بگوییم اگر گروهی از مردم در برخی کشورها بهطور قانونی با همجنس خود ازدواج کنند، حاکی از آن است که این کار، از جهت نفرت غریزی، مغایرتی با فطرت انسان ندارد؟!
******