جوانان احمد الحسن
وصی و فرستاده امام مهدی علیه السلام
سرزمين سومر و اكد (جنوب عراق يا مشرق) جایی است که در متون اديان ذکر کردهاند که منتظر موعود دعوت جهانیاش را از آنجا آغاز میکند. برخی از متون سومری در اين سفر بيان شد و روشن شد اینها متونی دينی میباشند.
اما متون پس از آن، روشن ساختند که منجی يا رهايیبخش از مشرق میآید و تأکید میکنند که محل آن عراق میباشد، نسبت به مکان خلفای الهی مانند محمد و عيسی که سلام و صلوات خداوند بر همگیشان باد.
رسول خدا ص فرمود: (مردمی از مشرق قيام میکنند که برای مهدی یعنی حکومتش زمینهسازی میکنند).([ابن ماجه: ج 2، ص 1368.])
از علی ع روایت شده است که فرمود: (و بدانيد اگر از طلوعکنندهی مشرق پيروی كنيد، شما را به راههای رسول خدا ص رهنمون میشود و از بيماری كری و كوری و گنگی رهايیتان میبخشد تا از رنج طلب آسوده شويد).([کافی: ج 8، ص 66.])
و در انجيل: (۲۷ چرا که او همچون صاعقه از شرقها پدیدار میشود و در مغربها آشکار میگردد. آمدن پسر انسان نیز اینچنین خواهد بود).([متی: اصحاح 24.]) بيان میدارد که ابتدای ظهورش از مشرق به مغرب خواهد بود و مشرق با در نظر گرفتن مکان عیسی ع در آن زمان عراق میباشد؛ و برقی که از مشرق خروج میکند و در مغرب ظاهر میشود ابراهيم ع است، بهصورتی که از جنوب عراق خارج و در سرزمین مقدس ظاهر شد.
و اما در تورات: (۷ پروردگار سپاهیان چنين میگويد: اينک قوم خود را از زمين مشرق و از زمين مغرب آفتاب، خواهم رهانيد ۸ و ايشان را خواهم آورد تا در اورشليم سكونت گزینند و ايشان قوم من خواهند بود و من بهراستی و عدالت خدای ايشان خواهم بود).([سفر زکریا: اصحاح 8.]) و معنايش چنین است که منجی ابتدا از مشرقزمين آغاز خواهد کرد.
و دربارهی منجی نیز در تورات آمده است: (۱۰و این روز، روز سُرور پروردگار سپاهیان است، روز تنبیه، برای انتقام از افردی است که بر آنان خشم گرفته شده است. پس شمشير هلاک كرده، سير میشود و از خون ايشان مست میگردد. زيرا خداوند پروردگار سپاهیان ذبحشدهای در زمین شمالی در نهر فرات دارد).([سفر ارمیا: اصحاح 46.])
رود فرات در عراق قرار گرفته و اما اينکه رهاییبخش، قربانی در آنجا دارد، توضیح داده شد که او حسین ع مقتول در کربلاست؛ همان دموزی که سومریان هزاران سال پيش بر او در سرزمين سومر و اکد نوحهسرایی کردند و منتظر فرزندش گيلگمش موعود بودند.
سپس امام علی ع اولین مقرّبان به امام مهدی ع را ذکر میفرمایند: (... آگاه باشید که اولینشان از بصره و آخرینشان از ابدال میباشد).([بشارت الاسلام: ص 148.]) و این تصادفی نیست که بشنویم امام صادق ع نام این اولین را ذکر میکند و میفرماید: (و از بصره ... احمد).([بشارت الاسلام: ص 181.]) حتی عجیب نیست اگر بدانیم که (احمد) در روایاتی دیگر به اسم (محارب = جنگجو) تبدیل شده؛ جنگجویی که پیشآهنگ است و این توصیفی است که اقوام سومری در عراق هزاران سال پیش او را به آن میشناختند.ع
همچنين اشاره میکنم سرزمين بینالنهرین و دقيقاً جنوب آنکه محل تلاقی يا برخورد دو رود (دجله و فرات) را دربردارد، در شهر (قرنه) يا (زاویه)ی پیشین است و علت نامگذاری آن همانطور که معروف است به اتصال دو رود اشاره دارد، همانگونه که اسم زوایه از چنین اتصالی نشأت میگیرد که زاويهای در منطقهی تلاقی يا برخورد تشکيل میشود.
این زاویه داستانی دارد که ما را به یاد يکی از صفات منجی جهانی موعود میاندازد؛ همان سنگ زاویه که عیسی ع دربارهاش میفرماید: (... 42 آنگاه عیسی به آنها فرمود: مگر در کتاب نخواندهاید آن سنگی که معماران ردّش نمودند، رأس زاویه شد (سنگ اصلی بنا شد). این کار پروردگار است و به نظر ما عجیب میباشد).([انجیل متی: اصحاح 21.])
و داوود ع دربارهاش میفرماید: (22 سنگی را که معماران رد کردند، سنگ رأس زاویه (سنگ اصلی بنا) شد. 23 این از جانب پروردگار است و در نظر ما عجیب مینماید. 24 این همان روزی است که پروردگار آن را ساخت. در آن، خوشی کنیم و شادمان باشیم. 25 آه ای پروردگار، نجات بخش! آه ای پروردگار، ما را خلاص کن. 26 مبارک باد او که به نام پروردگار میآید).([مزمور: 118.])
و پس از بیان اشتباه در مورد اینکه آن سنگ عیسی یا داوود ع است، سید احمد الحسن ع میفرماید: (... ولی حقیقت آن است که داوود ع و عیسی ع نجاتدهندهای را که در آخرالزمان به نام پروردگار میآید قصد کردهاند. عیسی ع در جاهای دیگری در انجیل به او بشارت داده و وی را عزت داده شده و بندهی حکیم نام نهاده است و در اینجا نیز او را "حجر زاویه" (سنگ اصلی بنا) میخواند. اینجا سؤالی پیش میآید: چه کسی است که سنگ بنا را شناخته است یا ممکن است او را بشناسد و بداند که سنگ بنا کیست؟ آیا به داوود یا عیسی ع گفته شده است که آنها خود، سنگ بنا در خانهی پروردگار هستند؟ یا در جایی دیگر به آنها یادآوری شده که ایشان سنگ بنا در خانهی خدا هستند؟ و آیا سنگی در گوشه خانه پروردگار یا هیکل، نزد یهود و نصارا قرار داده شده است که به داوود یا عیسی (ع) دلالت داشته باشد؟
واقعیت آن است که چنین چیزی وجود ندارد؛ ولی در امت دیگری از فرزندان ابراهیم ع موجود است؛ و در خانهی خدایی که ابراهیم و پسرش اسماعیل ع بنا نهادند وجود دارد و در گوشه و دقیقاً در گوشهای که رکن عراقی نام دارد، استقرار یافته است. تمام این موارد به یک چیز دلالت دارد و آن نجاتدهندهای است که در آخرالزمان میآید یا کسی که داوود در مزامیر به او با "سنگ زاویه" (سنگ بنا) اشاره کرده و گفته است که به نام پروردگار میآید...
بنابراین سنگ یا نجاتدهندهای که هیکل باطل و زمامداری طاغوت و شیطان بر این زمین را در هم میشکند و در حکومت او حق و دل در زمین منتشر میشود، در آخرالزمان و در عراق ظهور مییابد که این معنا در خواب دانیال واضح است. این همان سنگی است که بُت یا زمامداری طاغوت و انانیّت را از اصل برمیکند و ویران میسازد. این در حالی است که نه عیسی و نه داوود ع هیچیک نه به عراق فرستاده شده بودند و نه در آخرالزمان بودند؛ بنابراین امکان ندارد هیچکدامشان همان سنگ بنای مزبور باشند. بلکه از تمام مطالب پیشین بهروشنی مشخص میشود، سنگ بنایی که در یهودیت و نصرانیت وجود دارد، همان حجرالأسودی است که در گوشهی بیتالله الحرام در مکه نهاده شده است...).([پاسخهای روشنگرانه جلد 4: پاسخ سؤال 327.]) جهت مطالعهی پاسخ کامل برای روشن شدن حقيقت، به منبع ارائه شده، مراجعه شود.
حال اکنون به (زاويه) محل تلاقی دو رود در قرنه بازمیگردم تا همه را به علامتی الهی يادآور شوم، که علیرغم ظلم و قساوت سالها و روزگاران و تلخی ظلم و ستمی که زمين را از فساد لبريز ساخته، همچنان با وقار سایه افکنده است؛ آری، (درخت آدم)؛ که آدم ع آشکار نمود چه وقايعی بر نيکوکاران از فرزندانش خواهد گذشت؛ علیالخصوص کسانی که بهمثابه علائمی مهم در راه دين هستند؛ مانند دموزی يا گيلگمش. این بار برای تمامی فرزندانش به وقوع میپيوندد، از جمله کسانی که امروزه زندگی میکنند و آنها را با سخنی مورد خطاب قرار نداد که ممکن است، دستان تحريف در آن دست یازند، بلکه با کاشت درختی در آن منطقهی مبارک است. و گويی که آن را پرچم و نشانهای در آسمان منتظران رويانيد که نه میافتد و نه محو میشود؛ در حالی که صاحب وعده داده شدهاش، هنوز آن را به دست نگرفته است. اميد است اين يادآوری برای منتظران فرزندش گيلگمش موعود (مردی که جوانهای برای درخت جديد خواهد بود) و کسانی که منتظر قيامش از همان سرزمين میباشند، مفيد واقع گردد.
و وعدهی پروردگارم حق است و سپاس و ستایش تنها از آنِ پروردگار جهانيان است.