جوانان احمد الحسن
وصی و فرستاده امام مهدی علیه السلاماللهم صل على محمد وآل محمد الأئمة والمهديين وسلم تسلیماً. السلام علیکم و رحمة الله و برکاته.
در تبلیغ یکی از تالارهای گفتوگوی خارجی.... یکی از آنها در مورد منبعِ گرفتن احکام فقهی اگر از مراجع نباشد، سؤال کرد.... به او گفتم: از یمانی(ع)، اگر پرسش فقهی دارد بنویسد و انشاءالله به آن پاسخ میدهیم.
این پرسشهایی است که به عربی ترجمه شده است. امیدواریم در سریعترین زمان به آنها پاسخ دهید. خداوند به شما پاداش خیر عطا فرماید.
1- پوشیدن لباس مشکی در طول سال مستحب است یا مکروه؟
2- نظر سید احمدالحسن در مورد قمهزنی چیست؟
3- نظر ایشان در مورد پوشینه زدن (روبند یا نقاب خانمها) چیست؟
4- در سایت میگشتم و در تالار دیدم کسی در مورد شهادت سوم در اذان و اقامه پرسش کرده است: «اشهد ان علیاً ولی الله». آیا احمدالحسن میداند امامان (ع) این را در اذان و اقامه میگفتند، یا پیامبر(ص) در این خصوص اجازه فرموده است؟
برخی از پاسخها وجود دارد ولی منتشر نشده است و نمیدانم اجازهی انتشار آنها را میدهند یا نه! بنابراین، اینها تمام پرسشها است و منتظر پاسخ هستیم. خداوند شما را بر هر خیری موفق بدارد و کارهای شما را در یاری دادن یمانی آل محمد پر برکت گرداند. برترین درود و سلام بر ایشان، پدرانش، اهلبیتش و فرزندانش!
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
والحمدلله رب العالمين، وصلى الله على محمد وآل محمد الأئمة والمهديين وسلم تسلیماً کثیراً.
پاسخ 1- پوشیدن لباس مشکی در طول سال، نه مستحب است و نه مکروه. آنچه مستحب است این است که انسان به نظافت لباسش توجه داشته باشد.
پاسخ 2- قمهزنی به خودی خود اگر جراحت سادهای فقط برای بیرونآوردن خون باشد و باعث ضرر و زیان به مؤمن نباشد، جایز است. ولی اگر باعث تنفّر انسانهای عادی از اسلام یا باعث طعنه وارد شدن به اسلام شود، جایز نیست. این چیزی است که این روزها اتفاق میافتد. کسی که میخواهد قمهزنی کند، میتواند این کار را در خانهاش و دور از چشم مردم انجام دهد. این برایش بهتر است، تا کارش خالصانه برای خداوند باشد؛ البته اگر کاری را برای وجه خداوند طلب میکند. اما کسانی که این کار را به صورت منظم، گروهی و در حضور تودههای مردم انجام میدهند مخصوصاً در حضور مخالفان و غیرمسلمانان، اینها باعث تنفّر مردم از اسلام میشوند و به همین دلیل کارشان حرام است.
پاسخ 3- پوشینه زدن جایز است و واجب نیست.
پاسخ 4- شهادت در اذانها به حجتها، در زمان برانگیخته شدن آنها بوده است. زمان شهادت دادن به علی و فرزندانش (ع) هنگامی بود که خلافت الهی پس از وفات رسول خدا (ص) به علی (ع) تسلیم شد. اما اینکه آنها از مواردی از شریعت دوری میکردند یا مواردی را برای تقیه جهت دفع زیان و کشتار از شیعیانشان تشریع مینمودند، در اینکه آنها مواردی شرعی میباشند، تغییری حاصل نمیکند. امامان (ع) در تقیه بودند؛ تا آنجا که گاهی مجبور میشدند در موافقت با افطار حاکم ستمکار، در آخرین روز ماه رمضان، افطار کنند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته.
جمادی الآخر 1432 هـ