جوانان احمد الحسن

پاسخ های رسمی

مخاطب این آیه کیست فَإِنْ كُنْتَ في‏ شَكٍّ مِمَّا أَنْزَلْنا إِلَيْكَ فَسْئَلِ الَّذينَ يَقْرَؤُنَ

جواب منیر 7 پرسش 655: مخاطب این آیه کیست؟ (فَإِنْ كُنْتَ في‏ شَكٍّ مِمَّا أَنْزَلْنا إِلَيْكَ فَسْئَ...
۰۴ اسفند ۱۳۹۰

مخاطب در این آیات کریم از سوره‌ی یونس کیست؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

(فَإِنْ كُنْتَ في‏ شَكٍّ مِمَّا أَنْزَلْنا إِلَيْكَ فَسْئَلِ الَّذينَ يَقْرَؤُنَ الْكِتابَ مِنْ قَبْلِكَ لَقَدْ جاءَكَ الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلا تَكُونَنَّ مِنَ المُمْتَرين.... وَ لا تَكُونَنَّ مِنَ الَّذينَ كَذَّبُوا بِآياتِ اللهِ فَتَكُونَ مِنَ الْخاسِرينَ.... وَ أَنْ أَقِمْ وَجْهَكَ لِلدِّينِ حَنيفاً وَ لا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُشْرِكينَ.... وَ لا تَدْعُ مِنْ دُونِ اللهِ ما لا يَنْفَعُكَ وَ لا يَضُرُّكَ فَإِنْ فَعَلْتَ فَإِنَّكَ إِذاً مِنَ الظَّالِمينَ.... وَ إِنْ يَمْسَسْكَ اللهُ بِضُرٍّ فَلا كاشِفَ لَهُ إِلاَّ هُوَ وَ إِنْ يُرِدْكَ بِخَيْرٍ فَلا رَادَّ لِفَضْلِهِ يُصيبُ بِهِ مَنْ يَشاءُ مِنْ عِبادِهِ وَ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحيمُ....)

(اگر در آنچه بر تو نازل کرده‌ايم در ترديد هستی، از آنهايی که کتاب آسمانی پيش از تو را می‌خوانند بپرس. هر آينه حق است آنچه از جانب پروردگارت بر تو نازل شده است؛ پس زنهار که در شمارِ ترديدکنندگان باشی.... و از كسانى كه آيات ما را دروغ پنداشتند مباش، كه از زيانكاران خواهى بود.... و به دين حنيف روی آور و از مشرکان مباش.... و به جاى خدا، چيزى را كه نه سودی به تو می‌رساند و نه زيانى، مخوان؛ كه اگر چنين كنى، در آن صورت قطعاً از جمله‌ی ستمكارانى.... و اگر خدا به تو زيانى برساند، آن را برطرف‏كننده‏اى جز او نيست، و اگر براى تو خيرى بخواهد، فضل و بخشش او را ردّ كننده‏اى نيست؛ آن را به هر كس از بندگانش كه بخواهد مى‏رساند، و او آمرزنده‌ی مهربان است).

والسلام علیکم ورحمة الله و برکاته

زینب ـ امارات

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

والحمدلله رب العالمین، و صلی الله علی محمد و آل محمد الائمة و المهدیین و سلم تسلیماً.

مخاطب، رسول خدا (ص)، امامان و هر مکلّفی است که برای خداوند اخلاص ورزیده و پذیرای وحی خداوند شده است، و امکان وقوع ذکر شده در این آیات به معنای واقع شدن آن نمی‌باشد. فرستاده (رسول) انسانی مکلّف و مورد آزمایش توسط این دنیا می‌باشد؛ ولی برای خداوند، اخلاص ورزیده و خداوند نیز به او توفیق عطا فرموده و او را معصوم نموده است.

ربیع الثانی 1433 ه.ق

احمد الحسن

کلمات کلیدی :

مقالات مشابه

مقالاتی که شاید با این مقاله مرتبط باشند

جوانان احمد الحسن 2025