جوانان احمد الحسن
وصی و فرستاده امام مهدی علیه السلامبِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
والحمد لله رب العالمین و لعنت دائمی بر دشمنان دین !
سؤال اوّل: سید احمدالحسن نزد كداميک از علماى مرجع درس خوانده است و وی از كدام كشور میباشد؟
سؤال دوّم: آیا او فرزند مستقیم امام زمان ع است و امام زمان ع كه جانهایمان فدای وی باد چطور ازدواج كردهاند؟ اسم مادر سید احمدالحسن چیست و از كدام كشور است؟ لطفاً با سند و مدرک به این سؤالهایمان پاسخ دهید و سؤالهاى ديگرى نیز داريم.
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
والحمد لله رب العالمین
الحمد لله على بلائه و عظیم نعمائه. اللهم صلّ على محمّد وال محمّد. السلام علیكم ورحمـﺔ الله وبركاته.
جواب سؤال 1: سید احمدالحسن نزد امام مهدی ع درس خوانده است و دروسی كه مراجع داده و میدهند با وی هیچ ارتباطی ندارد. او مبلّغ و نقل کننده از امام مهدی ع و زمینهساز ظهور او است و از استان بصره در عراق میباشد.
جواب سؤال 2: سید احمدالحسن از نسل و نوادگان امام مهدی ع است و فرزند مستقیم ایشان نمیباشد و ازدواج امام مهدی ع و نسل ایشان در كتاب «پاسخ کوبنده به منکران ذریۀ قائم» آمده است. ممکن است منظور از فرزند، فرزند مستقیم و یا مراد از آن، نسل و نواده باشد.
امام حسن و حسین و سایر ائمه ع فرزندان رسول اكرم ص خوانده مىشوند در حالیكه فرزندان مستقیم آن حضرت نیستند، بلكه از نسل ایشان و پارۀ تن ایشان، یعنی فاطمۀ زهرا س میباشند. امام مهدی ع نیز در برخی روایات پسر فاطمه س خوانده شده است در حالیکه فرزند مستقیم ایشان نیست بلكه از نسل و ذریۀ ایشان میباشد.
خداوند متعال در سورۀ یوسف در حكایتی از زبان یعقوب ع به فرزندش یوسف میفرماید:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
«وَكَذَلِكَ یجْتَبِیكَ رَبُّكَ وَیعَلِّمُكَ مِنْ تَأْوِیلِ الْأَحَادِیثِ وَیتِمُّ نِعْمَتَهُ عَلَیكَ وَعَلَى آلِ یعْقُوبَ كَمَا أَتَمَّهَا عَلَى أَبَوَیكَ مِنْ قَبْلُ إِبْرَاهِیمَ وَإِسْحَاقَ إِنَّ رَبَّكَ عَلِیمٌ حَكِیمٌ»(1)
(و به اینگونه پروردگارت تو را برمیگزيند و تعبير خوابها را به تو میآموزد و همچنان که نعمت خود را پيش از اين بر پدران تو ابراهيم و اسحاق تمام کرده بود، بر تو و خاندان يعقوب هم تمام میکند، که پروردگارت دانا و حکيم است).
واضح است كه پیامبر خدا ابراهیم ع پدر بدون واسطۀ یوسف ع نیست و با این حال ابراهیم ع پدر یوسف ع توصیف شده است.
والحمد لله وحده.
منابع:
1 - یوسف: 6.