وعلم الناس أنّ المهدي الأول منهم هو اليماني؛ وبهذا تبيّن سر توجيه الأئمة (علیه السلام) الناس إلى اليماني من جهة، ومن جهة أخرى وصف المهدي الأول بدّقة متناهية، بحيث لا يُخطئه من أراد الحق، فبمجرّد الالتفات إلى أنّ اليماني قائد الثلاث مائة وثلاثة عشر، والمهدي الأول كذلك وهو أول الثلاث مائة وثلاثة عشر وسابقهم إلى الإيمان، وهو من البصرة، وأسمه أحمد و … و … تعلم أنّ اليماني والمهدي الأول وأول الأنصار هم شخص واحد، وهو شعار أهل الطلقان، حيث إنّ شعارهم كما ورد في الرواية (أحمد، أحمد).
همچنین مردم فهمیدهاند که مهدی اول از آنها همان یمانی است؛ و به این ترتیب سرّ هدایت ائمه (علیهم السلام) ـکه مردم را از سویی به یمانی راهنمایی میفرمودند و از سوی دیگر مهدی اول را با مُنتَهای دقت توصیف میفرمایند بهطوریکه کسی که خواهان حق است او را اشتباه نمیگیردـ تبیین گردید. به محض اینکه به این مطلب توجه شود که یمانی رهبر [جلودار] سیصد و سیزده نفر است و مهدی اول هم اینگونه است و او اولین سیصد و سیزده نفر و پیشیگیرندۀ آنها در ایمان است، اینکه او از بصره است، اسم او احمد است و... و... دانسته میشود که یمانی و مهدی اول و اولین انصار، همگی شخصیت یکسانی هستند، و او همان شعار اهل طالقان است؛ چرا که شعار آنها چنانکه در روایت آمده (احمد، احمد) است.
ونصيحتي إلى كل من يكتب في قضية الإمام المهدي (علیه السلام)، وإلى كل طلبة الحوزات العلمية أنّ يكونوا منصفين وينصفوا أنفسهم، ويعطفوا قلوبهم على الحكمة اليمانية، وأن لا يدونوا ظنونهم في الكتب ثم يقرّروا أن ما كتبوه هو الحق المبين والصراط المستقيم فيضلوا الناس بعد أن ضلوا هم فيكونوا بذلك أئمة ضلال، فإنّ الحساب قريب وقريب جداً وأقرب مما تتصوّرون بين يدي سيدي ومولاي وأبي الإمام المهدي (علیه السلام) وعندها سيندم المبطلون، وبعد ذلك نِعم الحكم الله والموعد القيامة، وليضع كل من يكتب حرفاً نصب عينيه قوله تعالى:
﴿مَا يَلْفِظُ مِنْ قَوْلٍ إِلَّا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ﴾ ([ق:۱۸.]).
نصیحتم به همۀ کسانی که در قضیۀ امام مهدی (علیه السلام) مطلب مینویسند و به همۀ طلبههای حوزههای علمیه آن است که منصف باشند، و با خودشان به انصاف رفتار کنند، قلبهای خود را به حکمت یمانی معطوف کنند، و ظنّیات و گمانهایشان را در کتابها مدوّن نکنند تا پس از آن بیان کنند آنچه نوشتهاند حق مبین و صراط مستقیم است؛ زیرا پس از آنکه آنها خود گمراه شدند مردم نیز گمراه خواهند شد و به این ترتیب آنها پیشوایان گمراهی خواهند شد؛ که حسابرسی در پیشگاه آقا و مولایم و پدرم امام مهدی (علیه السلام) نزدیک است، بسیار نزدیک است و نزدیکتر از آنچه است که شما تصور میکنید. در آن هنگام است که باطلپیشِگان پشیمان خواهند شد؛ و پس از آن، چه نیکو حکمکنندهای است خداوند و چه نیکو جایگاهی است قیامت. هر کس حرفی مینگارد باید این سخن حق تعالی را نصب العین خود گرداند:
﴿هيچ سخنی را به تلفظ درنمیآورد مگر آنکه مراقبی آماده نزد او است﴾ ([ق:۱۸.]).
وأنا وأعوذ بالله من الأنا أنصح السيد السيستاني وهؤلاء الكتاب أن ينظروا بعين الإنصاف إلى هذه الدعوة اليمانية المباركة، وأن ينصفوا أنفسهم بالبحث عن الحق وأهله وإلاّ فليعلم الجميع أنّ من يقف اليوم بالضد من هذه الحركة اليمانية المباركة سيلعنه التالون كما يلعن اليوم من وقف ضد رسول الله محمد بن عبد الله (صلّی الله علیه وآله وسلّم).
و من ـو پناه میبرم به خدا از منیّتـ سید سیستانی و این نویسندگان را نصیحت میکنم که به دیدۀ انصاف به این دعوت مبارک یمانی بنگردند و با خود ـبا تحقیق از حق و اهلشـ انصاف بهخرج دهند؛ وگرنه همه باید بدانند که امروز هر کس علیه این حرکت مبارک یمانی بِایستد آیندگان او را لعنت خواهند کرد. همانطور که امروز کسانی که علیه رسول خدا محمد بن عبدالله (صلّی الله علیه وآله وسلّم) موضعگیری کردند را لعنت میکنند.
وفي نهاية كتب هذا المركز الذي هو برعاية السيد السيستاني، كُتب أحمد الحسن على الغلاف الخارجي دون التفات منهم لذلك ([*])، فليراجعوا ما كتب على غلاف الكتب، وهذه آية أخرى لصاحب الحق ظهرت رغماً عنهم، فما رأيت شيئاً إلا رأيت الله قبله ومعه وبعده كما قال (علیه السلام) ([#])، والعاقبة للمتقين.
﴿وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ﴾([يوسف:۲۱.]).
[#]- شرح أصول الكافي للمازندراني:ج۳ ص۸۳، والقائل هو أمير المؤمنين علي بن أبي طالب (علیه السلام).
در پایان بر روی جلد بیرونی این کتابهایی که زیر نظر سید سیستانی است، نوشته شده "احمدالحسن"، بیآنکه آنها متوجه آن شده باشند؛([*]) پس باید به آنچه بر جلد کتابها نوشته شده است مراجعه کنند، و این خود آیهای دیگر است که، برخلاف میل آنها برای صاحب حق آشکار شده است. همانطور که معصوم (علیه السلام) میفرماید هیچ چیز ندیدم جز اینکه پیش از آن و همراه آن و پس از آن حق را دیدم([#])، و عاقبت از آنِ پرهیزگاران است.
﴿و خدا بر کار خويش غالب است، ولی بيشتر مردم نمیدانند﴾([يوسف:۲۱.]).
[#]- شرح اصول کافی مازندرانی: ج۳ ص۸۳، که گویندهء آن امیر المؤمنین علی بن ابیطالب (علیه السلام) میباشد.
أحمد الحسن
وصي ورسول الإمام المهدي (علیه السلام)
۱ / رجب الحرام / ۱۴۲۶ هـ.ق
وصی و فرستادۀ امام مهدی (علیه السلام)
۱ رجبالحرام ۱۴۲۶ هـ . ق (۹ مهر ۱۳۷۹ هـ ش)
———————
[*]- وإلى القارئ الكريم صورة غلاف الكتاب الذي كتبوا عليه اسم السيد أحمد الحسن (علیه السلام)، وفي ذلك آيات للمتوسمين:
[*]- تصویر جلد کتابی که روی آن اسم سید احمد الحسن (علیه السلام) را نوشتند تقدیم خواننده گرامی؛ که در این، آیاتی برای «متوسّمين» (خردمندان و تیزبینان) است.