جوانان احمد الحسن
وصی و فرستاده امام مهدی علیه السلاممیخواهیم ببینیم آیا طبق کتاب عهدین عیسی برای گناهان ما مصلوب شد؟
مسیحی: عیسی به خاطر گناهان ما مصلوب شد و پس از سه روز از مردگان برخاست، ما امروز از بند گناه و شریعت آزاد هستیم، خون عیسی مسیح ریخته شد تا کفاره ای برای گناهان ما باشه، ما به اسلام نیازی نداریم
.
یمانی: خدمت شما به طور مختصر از طریق انجیلی که شما بهش معتقد هستین عرض میکنم که عیسی هرگز مصلوب نشد و نتیجه گیری و برداشت شما هم کاملا اشتباه در میاد.
.
باید به دعای عیسی توجه کنید که چگونه از خدا درخواست کرد تا که مصلوب نشه (ر.ک.لوقا ۲۲: ۴۰- ۴۴) آیا پدر دعای او رو نشنید؟! غیر قابل باور هست که عیسی شرط استجابت دعا، یعنی ایمان رو نداشته باشه (ر.ک. متی ۲۱: ۲۲) آیا مقام او حداقل کمتر از حزقیا است؟! (ر.ک.اشعیا ۳۸: ۵- ۶).
.
احمد الحسن: (عیسی درخواست میکند که به صلیب کشیده نشود و شخص مصلوب نباشد ... و چگونه خداوند درخواست و دعا و توسل عیسی را برای صلیب کشیده نشدن و بازداشته شدن صلیب از او، رد میکند؟! آیا عیسی این شایستگی را ندارد که دعایش اجابت شود یا خداوند، جایگزینی به جای عیسی(ع) ندارد که به عنوان مثال به صلیب کشیده شود؟!)(سیزدهمین حواری، صفحۂ ۷۸-۷۹).
.
آیا دلیل دیگری وجود داره که مصلوب، عیسی نیست؟ بله؛ کسی که گفت: (آیا جامی را که پدر به من داده است ننوشم؟)(یوحنا ۱۸: ۱۱) همون کسی نیست که قبلا گفت: (ای پدر من، اگر ممکن باشد این پیاله از من بگذرد؛ لیکن نه به خواهش من، بلکه به اراداه تو.)(متی ۲۶: ۳۹)؛ این دو شخص در رابطه با یک اتفاق مشابه دو واکنش متفاوت نشان دادند.
.
همچنین احمد الحسن تبیین کرد: (مصلوب نمیپذیرد بگوید که او پادشاه بنیاسرائیل است. حال اگر او عیسایی(ع) است که برای تبلیغ مردم به اینکه او پادشاه بنی اسرائیل است، آمده باشد، چرا چنین چیزی را نمیپذیرد؟! آیا این موضوع به روشنی دلالت ندارد بر اینکه کسی که دستگیر و به صلیب کشیده شد، شخص دیگری غیر از عیسای(ع) پادشاه بنیاسرائیل میباشد؟ و به همین دلیل او نپذیرفت بگوید که پادشاه بنی اسرائیل است.)(سیزدهمین حواری، صفحۂ ۷۹).
.
در نتیجه مشخص میشه که خدا دعای عیسی رو شنید و شخصی شبیه به عیسی و با جسدی شبیه به عیسی نازل شد آیا اومدنش نمیتونه اومدن عیسی تلقی بشه همونطور که اومدن یحیی اومدن ایلیا تلقی شد؟
.
شما در کتاب (سیزدهمین حواری) نوشتۂ احمد الحسن، دلایل بیشتری رو می تونید مطالعه کنید و به مطالب زیادی در مورد شخصیت مصلوب، دسترسی پیدا کنید، دلایلی که این حقیقت مطلق رو اثبات میکنه که عیسی هرگز مصلوب نشد.
.
اما در ارتباط با حمل گناهان، این سخن از احمد الحسن پاسخی به این عقیدۂ مسیحیت هست:
.
(آنها اعتقاد دارند که فردِ به دار آویخته شده همان بر دوش کشندهی گناه است. چنین اعتقادی اگر چه دستخوش تحریف شده است ولی به آن معنا نیست که کاملاً پوچ باشد و هیچ اصل و ریشهای در دین خدای سبحان که این اعتقاد از آن انحراف یافته است، ندشته باشد؛ بلکه بسیاری از عقاید منحرف، در حقیقت مستند به مبدأ دینی است و خاستگاه دینی دارد که علمای گمراه غیرعامل، آن را به دست گرفته، منحرف ساخته و عقیده فاسدی بر مبنای آن پایهریزی کردهاند. این قضیه که پیامبران برخی خطاهای امّتهای خود را متحمل میشوند تا امت را جملگی به سوی خداوند سیر دهند، در دین خدا وجود دارد و بیپایه و اساس نیست. به عنوان مثال شما با مراجعه به متون تورات درمییابی که موسی(ع) رنج و زحمت مضاعفی را متحمل میشود هنگامی که قومش خطاهایی را مرتکب میشوند. حضرت محمد(ص) نیز خطاهای مؤمنین را متحمل میشود. خداوند متعال میفرماید:
(لِيَغْفِرَ لَكَ اللهُ مَا تَقَدَّمَ مِن ذَنبِكَ وَمَا تَأَخَّرَ وَيُتِمَّ نِعْمَتَهُ عَلَيْكَ وَيَهْدِيَكَ صِرَاطًا مُّسْتَقِيمًا)(فتح: ۲.)
.
(تا خداوند گناه تو را آنچه پیش از این بود و آنچه پس از این باشد برای تو بیامرزد و نعمت خود را بر تو تمام کند و تو را به صراط مستقیم راه نماید).
.
تفسیر ظاهری آیه چنین است که او گناهان امت را بر دوش میگیرد و خداوند آنها را برای او میآمرزد. از عمر بن یزید بیاع سابری نقل شده است که گفت: به ابو عبدالله(ع) دربارهی آیهی (لِيَغْفِرَ لَكَ اللهُ مَا تَقَدَّمَ مِن ذَنبِكَ وَمَا تَأَخَّرَ) سؤال کردم. فرمود: «پیامبر معصیتی نداشت و ارادهی معصیتی نکرد ولی خداوند گناهان شیعیان را بر او تحمیل فرمود، سپس آنها را برای او آمرزید»( تفسير القمي: ج 2 ص 314).
.
اینکه فرستادگان، گناهان امتهایشان را متحمل میشوند به این معنا نیست که آنها گناهِ نقض عهد و پیمانِ منکرین جانشین خدا را که بر این انکار میمیرند، متحمل میشوند بلکه آنها گناه کسی را بر دوش میگیرند که از یادآوری این عهد و پیمان غفلت ورزیده و مدت زمانی در این زندگی دنیوی، نقض عهد نموده است.