جوانان احمد الحسن
وصی و فرستاده امام مهدی علیه السلامنام کتاب : الجواب المنیر عبر الاثیر(پاسخهای روشنگرانه بر بستر امواج)تاریخ انتشار : ۲۰۰۵ – ۲۰۰۷ – ۲۰۰۹ – ۲۰۱۱ – ۲۰۱۲ – ۲۰۱۶
تقديم
پیشگفتار
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمد لله رب العالمین، و صلی الله علی محمد و آل محمد الائمة و المهدیین و سلم تسلیماً
و اما بعد....
روش و سیرهی انبیا و فرستادگان به این صورت بوده است که از همهی راههای ممکن برای تبلیغ رسالت و هدایت هر چه بیشتر مردمان، استفاده میکردند تا هدایت شامل حال کسی که با خلوص نیّتش خواهان حق و حقیقت باشد، بگردد؛ ولی کسانی هستند که هیچ اهتمامی برای شناخت حق و یاری دادن آن ندارند حتی اگر پردهی گوشهایشان با ندای حق از هم بِدرد!خداوند متعال میفرماید: « و اگر خدا خيری در آنان میيافت، شنوايشان میساخت و حتی اگر هم آنها را شنوا ساخته بود بازهم برمیگشتند و رويگردان میشدند ».
برای اقامهی حجّت بر همهی عالَم، سید احمد الحسن، فرستادهی امام مهدی ع شروع به پاسخگویی به سوالات مطرح شده از طریق اینترنت نمود تا رسالت ایشان برای تمام مردم آشکار شود و جایگاه و ارزش علمیای که ایشان از جانب امام مهدی ع آورده است بر صدق و درستی اتصال ایشان با امام ع گواهی دهد.
تأکید و تمرکز خاصی بر پرسشهای عقایدی و تفسیر آیات متشابه قرآن صورت پذیرفت؛چرا که پاسخ به این دو مورد از ویژگیهای ائمهی معصومین میباشد و کسی توان ادعایاین علم را جز از طریق ارتباط با عترت پاک پیامبر ندارد.
در احتجاج امیر المؤمنین ع بر کافری آمده است که از او در مورد آیات متشابهی از قرآن سؤال کرد و امام ع پاسخش را داد تا این که فرمود: «خداوند برای عِلم، اهلی قرار داد و با این سخن خود اطاعت از آنها را بر بندگان واجب فرمود: « از خداوند اطاعت کنید و از پیامبر اطاعت کنید و همچنین از اولی الامرتان » و با این سخن خود:« و حال آنکه اگر در آن به پيامبر و الو الامرشان رجوع میکردند، حقيقت امر را از آنان درمیيافتند » و همچنین « از خدا بترسید و همراه با راستگویان باشید » و همچنین با این آیه « در حالی که تأويل آن را جز خداوند نمیداند و آنان که قدم در دانش استوارکردهاند » و با این سخن « و از درها به خانهها درآييد » و منظور از خانهها، خانههای علم است که به اوصیا سپرده شد و درهای آن نیز اوصیای آنها میباشند؛ بنابراین هر عملی که از مسیری غیر از این برگزیدگان و ولایت و حدود و شرایع و سنتها و معالم دین آنها انجام نشود، مردود و غیر قابل قابل قبول است و اهل آن در جایگاه کفر میباشند حتی اگر صفت ایمان بر آنها اطلاق گردد.... سپس خداوند کلام خود را به سه دسته تقسیم نمود: قسمتی از آن را طوری قرار داد که عالِم و جاهل از آن اطلاع دارند، و قسمتی دیگر از آن را جز کسی که ذهن خود را پاک کرده و حسّش را لطیف و انتخابش را صحیح نگه داشته باشد، همان کسانی که خداوند سینهشان را برای قبول اسلام گشود، درک نمیکند و قسمتی دیگر که غیر از خدا و ملائکه و استواران در علم، کسی دیگر از آن اطلاع ندارد. خداوند متعال فقط به این جهت این تقسیمات را ایجاد نمود تا اهل باطلی که بر میراث پیامبر ص مسلّط شدند نتوانند ادعای چنین علمی را نمایند؛ خداوند این علم را در آنها قرار نداد، تا مجبور شوند به سوی ولیّ امرشان که با تکبّر از اطاعتش رویگردان شدند، رو کنند».
در این حدیث امیر مؤمنین ع با این سخن خود «و قسمتی دیگر که غیر از خدا و ملائکه و استواران در علم،کسی دیگر از آن اطلاع ندارد» تأکید میفرماید که کسی جر اوصیا از آل محمد ع آیات متشابه قرآن را نمیداند و همچنین با این سخن خود «خداوند متعال فقط از این رو این تقسیمات را ایجاد نمود تا اهل باطلی که بر میراث پیامبر ص مسلّط شدند نتوانند ادعای چنین علمی را نمایند؛ خداوند این علم را در آنها قرار نداد» تأکید مینماید که این علم، دلیل بر شناخت اوصیا از آل محمد ع میباشد. به عبارت دیگر خداوند متعال آیات متشابه را به این دلیل در قرآن قرار داد تا به واسطهی آن، شناخت حجّت آل محمد ع کامل گردد؛ چرا که کسی جز اوصیا توانایی شناخت این علم را ندارد. بنابراین هنگامی که با این علم بیایند و آن را به تمام مردم ارایه نمایند، این خود دلیلی است بر اینکه آنها اوصیای حق میباشند؛کسانی که اطاعتشان و گردن نهادن به امرشان واجب است.
در محاجّهای از ابو عبد الله امام صادق ع چنین روایت شده است: «چیزی که در آن بهرهای نیست را از خود دور کنید. ای جماعت، به من بگویید آیا ناسخ قرآن از منسوخش و محکمش از متشابهش را میشناسید؟ همانهایی که با آنها از این امّت، گمراهشونده، گمراه و هلاکشونده، هلاک میگردد». در جواب به ایشان گفتند: به همهی این علم دسترسی نداریم (اما بعضی از آن را میدانیم). امام ع به آنها فرمود: «گمراهی شما از همین جا آغاز شد».
بنابراین کسی آیات محکم قرآن را از متشابهش تشخیص نمیدهد مگر اوصیا از آل محمد ع. پس هر کس با این علم بیاید دلیلی میشود بر اینکه او از اوصیا ع است یا به یکی از اوصیا ع متصل است؛ به ویژه اگر همگان را به تحدّی و مبارزه بطلبد با همه مناظره کرده و به آنها بفهماند که در پاسخگویی ناتواناند.
اکنون این، سید احمد الحسن، فرستاده و وصیّ امام مهدی است که چهار جلد کتاب متشابهات را منتشر نمود و همهی علما را به پاسخگویی بر آن فراخواند و تا کنون کسی به آن پاسخی ارایه نداده است. سپس اقدام به پاسخگویی به پرسشهای جویندگان حق و حقیقت از سراسر عالم اعم از مسلمان، یهودی و مسیحی نمود تا حجّت بر همه کامل شود و بهانهای برای بهانهجویان باقی نگذارد.
در این کتاب پاسخهای کافی و وافیِ سید احمد الحسن، وصی و فرستادهی امام مهدی ع همراه با مسایل خطّی که پاسخشان از ایشان درخواست شده است را خواهید یافت و برای بهرهمند شدن عموم مردم و اطلاع یافتن همگان بر علم آل محمد ع اقدام به نشر آن در این کتاب (پاسخهای روشنگر بر بستر امواج) نمودیم که جلد اول آن پیشتر منتشر شد و جلد دوّم آن هماکنون در پیشگاه شما است.
و حمد و سپاس تنها سزاوار پروردگار عالمیان است، و سلام و صلوات خداوند بر محمد مصطفی و بر اوصیای ایشان ائمه و مهدیین باد و کسانی که به آل محمد، سِتَم روا داشتند به زودی خواهند دانست که به کدامین بازگشتگاه باز خواهند گشت و عاقبت، از آنِ پرهیزگاران است.
شیخ ناظم عقیلی
۱۴ ذی القعده ۱۴۲۸ هـ.ق