جوانان احمد الحسن
وصی و فرستاده امام مهدی علیه السلام
سید احمدالحسن.... ایشان، احمد فرزند اسماعیل، فرزند صالح، فرزند حسین، فرزند سلمان، فرزند محمد، فرزند حسن، فرزند علی، فرزند محمد، فرزند علی، فرزند موسی، فرزند جعفر، فرزند محمد، فرزند علی، فرزند حسین، فرزند علی بن ابی طالب که سلام و صلوات بر آنها باد میباشد.
ایشان وصی و فرستادهی امام مهدی ـمحمد بن الحسن عـ به سوی همهی مردم، یمانی موعود برای مسلمانانِ شیعه، و همان مهدی است که رسول خدا ص بشارت ولادتش را در آخر الزمان به مسلمانان اهل سنت داده است. همچنین ایشان همان تسلّی دهندهی پیامبران و فرستادگان خداوند است که پیامبر خدا عیسی ع ـهمانطور که در انجیل آمدهـ به او وعده داده، و همان رهایی بخشی است که فرستاده شدنش را پیامبر خدا ایلیا ع به یهودیان وعده داده است.
ایشان دعوت بزرگ الهی خود را در سال 1999 در عراق (شرق) پایتخت دولت عدل الهی، آغاز کرده، و این دعوت از آنجا به همهی جهان منتشر شده است. ایشان به سوی مردم آمد، با همان دلایل و استدلالهایی که انبیا و فرستادگان خداوند با آنها بر قومشان استدلال میکردند: نص و تصریح (که برای پیروان دینها هر یک براساس کتابی که به آن اعتقاد دارد، روشن نموده است)، علمی که با آن بزرگان همهی ادیان را به مبارزه طلبیده است، و دعوت به حاکمیت خداوند؛ به علاوهی تأیید ایشان توسط خداوند سبحان در ملکوت و از طریق هزاران رؤیای صادقهای که پیامبران و فرستادگان برایش گواهی میدهند.
ایشان با دستان خود، مجموعهای از کتابهایی را که جوانب بزرگی از شناخت الهی را در بردارند به نگارش درآورده و شروع به توزیع آنها بین مردم نمودند؛ از جمله: «کتاب توحید، متشابهات، روشنگریهایی از دعوتهای فرستادگان، سفر موسی ع به مجمع البحرین، پاسخهای روشنگر بر بستر امواج، نبوت خاتم، گوساله، جهاد درب بهشت است، حاکمیت خداوند نه حاکمیت مردم» و بسیاری دیگر.
اما هدف دعوت ایشان، همان هدف دعوت نوح، ابراهیم، موسی، عیسی و محمد ـکه درود خداوند بر همهی ایشان بادـ میباشد؛ اینکه توحید در جای جایِ این زمین منتشر شود. هدف ایشان، همان هدف پیامبران و فرستادگان است؛ و همچنین بیان تورات، انجیل و قرآن و آنچه در آن اختلاف دارند... اینکه زمین همانطور که از ظلم و ستم آکنده شده است، سرشار از عدل و داد گردد. اینکه گرسنگان سیر شوند و در زمین، نیازمندی باقی نماند. اینکه یتیمان پس از اندوهِ طولانیشان، شاد شوند و بیوه زنان نیازهای مادی خود را با وقار و احترام، به دست آورند. اینکه... و اینکه... اینکه مهمترین مسألهی شریعت، پیاده شود؛ عدل، مهربانی و راستی.
بسیاری از مؤمنان که در جای جای این جهان به سر میبرند، به کاروان این دعوت مبارک پیوستهاند. برای کسب آگاهی بیشتر میتوانید به سایت رسمی انصار امام مهدی ع مراجعه نمایید.()
«1 پس از این دیدم که ناگاه دروازهای در آسمان باز شد و آن آواز اوّل را که چون کَرنا شنیده بودم با من سخن میگفت، دیگر باره میگوید: به اینجا صعود کن تا اموری را که پس از این باید واقع شود، به تو بنمایم. 2 فیالفور در روح شدم، و به ناگاه تختی در آسمان بود و بر آن تخت نشینندهای. 3 و آن نشیننده، در صورت، مانند سنگ یشم و عقیق است و رنگین کمانی گرداگرد تخت که به منظر شباهت به زمرّد دارد 4 و گرداگرد تخت، بیست و چهار تخت است؛ و بر آن تختها بیست و چهار پیر که جامههای سفید در بردارند، نشسته دیدم در حالی که بر سر ایشان تاجهای زرّین 5 و از تخت، برقها، رعدها و صداها برمیآید».()
در مورد کسی که بر تخت نشسته است، میتوانیم در متون مسلمانان (شیعه) مطالعه کنیم و ببینیم که پیامبر خدا محمد ص همان کسی است که بر تخت نشسته. اما همراهان بیست و چهار تخت، همان جانشینان پاک و مطهر او هستند؛ «۱۲ امام + ۱۲ مهدی» همانطور که وصیت مقدّس ایشان به آن تصریح میکند. متن وصیت:
«.... رسول خدا ص در شبی که از دنیا رفتند به علی ع فرمودند: ای اباالحسن! صحیفه و دواتی آماده کن. حضرت ص وصیتشان را به امیرالمؤمنین ع املا فرمودند، تا به اینجا رسید: ای علی! پس از من دوازده امام خواهند بود و بعد از آنها دوازده مهدی، و تو ای علی، اولین نفر از دوازده امام هستی. خداوند تبارک و تعالی تو را در آسمانش، علی مرتضی و امیرمؤمنان و صدیق اکبر (تصدیق کنندهی بزرگ پیامبر) و فاروق اعظم (به وسیلهی تو، بین حقّ و باطل فرق گذاشته میشود) و مأمون و مهدی نامیده است و این اسامی برای احدی جز تو شایسته نیست.
ای علی! تو وصیّ من و سرپرست اهل بیتم هستی چه زنده و چه مرده ایشان و همچنین بر زنانم وصی من خواهی بود، پس هر کدام را که در عقد ازدواج من باقی گذاری فردای قیامت مرا ملاقات میکند، و هر کدام را که تو طلاق دهی من از او بیزارم، و در قیامت نه مرا میبیند و نه من او را میبینم. تو پس از من جانشین و خلیفهام بر امّتم هستی. زمانی که وفات تو فرا رسید وصایت و جانشینی مرا به پسرم حسن که نیکوکار و رسیده به حقّ است تسلیم نما. زمان وفات او که فرا رسید آن را به فرزندم حسین پاک و شهید بسپارد، و وقتی که وفات او فرا رسید آن را به فرزندش آقا و سیّد عبادت کنندگان و صاحب ثفنات (دارای پینههای عبادت) «علی» واگذار نماید، و هرگاه زمان وفات او رسید آن را به فرزندش محمّد باقر تسلیم کند، و زمانی که وفات او رسید آن را به پسرش جعفر صادق بسپارد، و آنگاه که وفات او فرا رسید به فرزندش موسی کاظم واگذار کند، و وقتی که وفات او فرا رسید به فرزندش علی «رضا» تسلیم کند، و زمانی که وفات او رسید آن را به فرزندش محمّد ثقه «تقی» بسپارد و زمانی که وفات او فرا رسید آن را به فرزندش علی «ناصح» واگذار نماید، و زمانی که وفات او رسید آن را به پسرش حسن «فاضل» بسپارد، و زمانی که وفات او فرا رسید آن را به فرزندش «محمد» که حافظ شریعت و آل محمد است بسپارد. این دوازده امام بود
و بعد از ایشان دوازده مهدی خواهد بود. پس وقتی که زمان وفات او رسید، وصایت و جانشینی من را به فرزندش که اولین و برترین مقربین است تسلیم نماید، و او سه نام دارد، یک نامش مانند نام من، و نام دیگرش مثل نام پدر من است و آن عبدالله و احمد است و سومین نام او مهدی خواهد بود و او اولین مؤمنان است».()
این بیست و چهار امام در منابع مسلمانان اهل سنت نیز ذکر شدهاند: از کعب الاحبار روایت شده است: «آنها دوازده نفرند. هنگامی که مدتشان به سر آید، طبقهای صالح که خدا بر عمرشان میافزاید را خداوند به این امت وعده داده است. سپس قرائت کرد: ﴿(خداوند به کسانی از شما که ايمان آوردهاند و کارهای شايسته کردهاند، وعده داد که در روی زمين جانشينشان کند، همچنان که مردمی را که پيش از آنها بودند جانشين نمود)﴾(). گفت: و خداوند اینچنین با بنی اسرائیل رفتار نمود».()
خوانندهی گرامی! صاحب این کتاب، همان سیزدهمین وصی است؛ همانطور که فرستادهی خدا حضرت محمد ص در وصیت مقدّس خود به ایشان تصریح فرموده است؛ و آنگونه که در انجیل آمده است، همان سیزدهمین حواری که عیسی ع به بازگشت او هنگام نزدیک شدن قیامت صغری وعده داد؛ و همانطور که در تورات آمده، آقایی که دوباره باز میگردد و پرچمی را برای امتها به اهتزار درمیآورد. بنابراین ایشان، همان رهاییبخش و مُنجی وعده داده شدهی جهانی است که همهی پیروان اَدیان منتظرش هستند.
از آن رو که نقشهی خداوند سبحان برای مَردِ رهایی دهنده در روز موعودش در نهایتِ سّری بودن است، اُسقف پولس فغالی در مورد مُهرها در سِفر رؤیا میگوید: «مُهرهای هفتگانهی «عدد کمال» بر این دلالت میکند که نقشهی خداوند، واقعاً سرّی است و چیزی آن را تغییر نمیدهد»() و این سخن، همان موضوعی است که مسلمانان یا حداقل شیعیانشان به آن معتقد هستند؛ آنگونه که امامان هدایت میفرمایند:
مالک جُهنی میگوید: به ابو جعفر ع عرض کردم: ما صاحب این امر را با صفتی وصف میکنیم که در هیچ کسی نیست. فرمود: «نه به خدا سوگند، این هرگز نخواهد شد تا او خود بر شما با آن احتجاج کند و شما را به آن فراخواند».()
میگویم: حال که چنین است، پرده برداشتن از «راز» از سوی این مرد (رهاییبخش) به طور قطع و یقین نشانهای است که ما را به او میرساند و علامتی است که ما را به او راهنمایی مینماید. از اینجا است که رهایی و نجات ما، فقط با تصدیق او از ناحیهی ما صورت میپذیرد و اینکه پیش از مصیبت طوفان دوم ـکه اگر خداوند بخواهد جاریش کند، نزدیک استـ سوار کشتی او شویم.
بیانات عالِم و عبد صالح تا آنجا که قرآن توصیفش نموده، و بندهی امین و حکیم تا آنجا که انجیل توصیفش نموده، سید احمدالحسن ع، بیاناتی که این کتاب آنها را در بردارد و آنچه از بازگشایی اسرار سر به مُهر حکایت دارد، نکتهای است که اگر کسی با خداوند در ارتباط نباشد، نمیتواند به آنها دست پیدا کند؛ تا برهانی روشن، بر حقانیت و راستی دعوت مبارک ایشان باشد.
علی رغم واضح بودن سخن ایشان ع و درخشندگی حجت و دلیل ایشان در این کتاب، به خاطر علاقهی بسیار به توضیح بیشتر، برخی پِینوشتهای مختصر و تا حد امکان ضروری، افزوده شده است. در برخی از این توضیحها، برخی سخنان دانشمندان کاتولیک و اُرتودکس کلیسا نقل شده؛ چرا که این مطالب، پیروان آنها و کسانی را که به آنها پایبند هستند را مُلزم میکند؛ همانطور که عرضه کردن آنها و مقارنهشان با مسایلی که سید احمدالحسن ع روشن فرموده است، به وضوح باطل و اشتباه بودن آنها را روشن مینماید و اینکه آنها از سرِ نادانی در این اَسرار وارد شدهاند.
به علاوه شایان ذکر است که این جانب در حاشیه نویسی بر این کتاب، از بسیاری از پینوشتهای برادر دکتر توفیق محمد مغربی بهره جستم که ایشان آنها را بر همین پاسخهایی که در این کتاب مطرح شده، به نگارش درآورده است. خداوند به ایشان پاداش نیکو دهد، و او و ما را ختم به خیر کند!
الموافق: ٢٣ جمادي الأولى ١٤٣٣ هـ
در پایان، از خداوند خواستاریم که برای قائم آل محمد ع تمکین حاصل و او را یاریِ بزرگوارانه عطا فرماید و با بخششی از سوی خودش ـسبحانـ هر یک از مخلوقاتش را که هدایتش را میخواهد، به سوی او هدایت کند، و از کوتاهی ما به حق او درگُذرد.
والحمدلله رب العالمین؛ و سپاس و ستایش تنها از آنِ پروردگار جهانیان است!
علا سالم
۱۵ آوریل ۲۰۱۲ م
برابر با ۲۳ جمادی الاول ۱۴۳۳ ه()